Bejárati ajtók

PROSPEKTUSOK

Bejárati ajtók

Üvegezett bejárati ajtókkal világosabb lakásba léphet be

bejárati ajtó

Kapjon a lakás új bejárati ajtót, ha a réginek már lejárt az ideje. Az új ajtóval nagyobb lehet a biztonság és világosabb a lakás.

Azoknak a bejárati ajtóknak menniük kell, amik esztétikailag vagy funkciójukban nem megfelelőek. Ne spóroljon az új nyílászárón, mert hatással van a biztonságérzetére és arra is, hogy milyennek látják az otthonát mások! Ezért megéri energiát fektetni az új ajtó megtalálásába.

A bejárati ajtókból az üveg nélküli változatokkal gyakrabban találkozhatunk. Pedig az üvegezett panellal készített ajtókkal is nagyon érdemes tervezni, mert egészen új megvilágításba tudják helyezni a lakásbelsőt. Ezt természetesen szó szerint kell érteni. Az ajtó felületét megtöri az ajtópanelba beleépített üveg, ezzel nemcsak dekoratívabbá teszi a bejáratot, de még a nyílászárót is egy plusz funkcióval tudja kiegészíteni. Az üvegezett, műanyag paneles nyílászárók megnyitják a fény előtt az utat, ami egyenesen az előszobába, a lakásba jut. 

Az üvegezés méretben, formában, stílusban is sokféle lehet, erről a mi katalógusunk is tanúskodik, amiben az S-Line bejárati ajtók megrendelhető és beépíthető modelljei sorakoznak. Az ajtópanelek ellenálló műanyagból, acélmerevítéssel készülnek, ami alkalmassá teszi őket a bejárat védelmére.

A bejárati ajtó lehet díszes is, ennek a díszítésnek azonban nem kell a funkció rovására mennie. A dísz a bejáratot is egyedibbé teszi, a belső tereket pedig világosabbá. Egy ilyen ajtó a panel színében is változatos külsőt kaphat. Válasszon ajtópanelt, színt, az ajtóhoz üvegezést és mi hamarosan beszereljük az Ön új ajtaját a lakásának a bejáratára!

Az ajtót a bejárathoz és a lakáshoz válassza ki, a többit pedig bízza csak ránk! A megrendelt ajtók kiszállításáról és beépítéséről is a szakembereink gondoskodnak. A helyszíni felméréstől az utolsó simításokig minden feladatot precízen elvégzünk és a végén Ön egy tökéletese működő, vadonatúj ajtóval lesz gazdagabb. Lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeinken, kérjen ajánlatot a szolgáltatásainkra!

Miért érdemes az S-Line bejárati ajtók mellett dönteni?

S-Line bejárati ajtók

Az S-Line bejárati ajtók ÉMI minősítéssel rendelkeznek, hatékony védelmet nyújtanak otthonának, ugyanakkor változatos stílusokban és színekben elérhetőek.

A bejárati ajtó otthonunk védelmének egyik legfontosabb eszköze, kulcsszerepet játszik a lakás biztonságában. A kiválasztását ezért nem szabad elkapkodni, célszerű alaposan átgondolni, hogy pontosan mit szeretne, illetve milyen stílusú nyílászáró illene legjobban a homlokzathoz. Az alábbiakban azt mutatjuk be, hogy miért éri meg az S-Line bejárati ajtók mellett dönteni. 

Az S-Line bejárati ajtók gyártása során Nyugat-Európából érkező alap- és segédanyagokat használnak fel. Ennek és a több éves tapasztalatnak köszönhetően garantált a hosszú élettartam és a strapabíró kialakítás. A biztonság tovább fokozható az opcionális acélmerevítéssel

A bejárati ajtó meghatározó szerepet játszik a homlokzat megjelenésében is, ezért a biztonsági funkciók mellett a stílust is célszerű figyelembe venni a választás során. Szerencsére számtalan modern és klasszikus, tömör és üvegezett nyílászáró is található az S-Line bejárati ajtók kínálatában. 

Régebben szinte csak tömör bejárati ajtók léteztek, és sokan még ma is tartanak az üvegbetétes verzióktól, pedig az üvegbetéteknek biztonsági kockázata nincs, ugyanakkor sokat számítanak a lakás világossága szempontjából. A színes díszüvegekkel színeket, különleges fényeket és egy kis játékosságot is varázsolhat otthonába és a homlokzatra egyaránt. 

Érdemes áttekintenie a bejárati ajtók teljes választékát és alaposan átgondolnia, hogy melyik verzió lenne a tökéletes az Ön számára. Ha kérdése merült fel, munkatársaink természetesen szívesen segítenek, hiszen az a célunk, hogy mindenki megtalálja az otthonához ideális nyílászárót. 

Böngéssze át a honlapunkon található bejárati ajtó katalógusunkat, és válogasson kedvére kínálatunkból! Amennyiben bővebb tájékoztatásét szeretne kérni vagy kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állunk rendelkezésére! 

Ügyfél vélemények:

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

telefonszám06-28/631-212 06-20/395-74-60
nyílászárók

Elérhetõségek
Telefon:06-28/631-212, 06-20/395-74-60
E-mail: verestherm2004@gmail.com