Bejárati ajtók

PROSPEKTUSOK

Bejárati ajtók

Miért érdemes az S-Line bejárati ajtók mellett dönteni?

S-Line bejárati ajtók

Az S-Line bejárati ajtók ÉMI minősítéssel rendelkeznek, hatékony védelmet nyújtanak otthonának, ugyanakkor változatos stílusokban és színekben elérhetőek.

A bejárati ajtó otthonunk védelmének egyik legfontosabb eszköze, kulcsszerepet játszik a lakás biztonságában. A kiválasztását ezért nem szabad elkapkodni, célszerű alaposan átgondolni, hogy pontosan mit szeretne, illetve milyen stílusú nyílászáró illene legjobban a homlokzathoz. Az alábbiakban azt mutatjuk be, hogy miért éri meg az S-Line bejárati ajtók mellett dönteni. 

Az S-Line bejárati ajtók gyártása során Nyugat-Európából érkező alap- és segédanyagokat használnak fel. Ennek és a több éves tapasztalatnak köszönhetően garantált a hosszú élettartam és a strapabíró kialakítás. A biztonság tovább fokozható az opcionális acélmerevítéssel

A bejárati ajtó meghatározó szerepet játszik a homlokzat megjelenésében is, ezért a biztonsági funkciók mellett a stílust is célszerű figyelembe venni a választás során. Szerencsére számtalan modern és klasszikus, tömör és üvegezett nyílászáró is található az S-Line bejárati ajtók kínálatában. 

Régebben szinte csak tömör bejárati ajtók léteztek, és sokan még ma is tartanak az üvegbetétes verzióktól, pedig az üvegbetéteknek biztonsági kockázata nincs, ugyanakkor sokat számítanak a lakás világossága szempontjából. A színes díszüvegekkel színeket, különleges fényeket és egy kis játékosságot is varázsolhat otthonába és a homlokzatra egyaránt. 

Érdemes áttekintenie a bejárati ajtók teljes választékát és alaposan átgondolnia, hogy melyik verzió lenne a tökéletes az Ön számára. Ha kérdése merült fel, munkatársaink természetesen szívesen segítenek, hiszen az a célunk, hogy mindenki megtalálja az otthonához ideális nyílászárót. 

Böngéssze át a honlapunkon található bejárati ajtó katalógusunkat, és válogasson kedvére kínálatunkból! Amennyiben bővebb tájékoztatásét szeretne kérni vagy kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állunk rendelkezésére! 

Ügyfél vélemények:

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás, 06-28/631-212
 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás,