Blog

Blog

Bejárati ajtók: minőség és kifogástalan esztétika

bejárati ajtó

Szeretne minden szempontból kifogástalan bejárati ajtóhoz hozzájutni? Tekintse meg kínálatunkat, itt megtalálja az elképzeléseihez illőt!

A bejárati ajtó vásárlásnak sokan igencsak összetett elvárásokkal vágnak neki. Szeretnék megtalálni a megbízható, ugyanakkor esztétikai szempontból is kifogástalan nyílászárót. Ezek az igények teljesen természetesek, hiszen egy bejárati ajtó több funkciót is ellát. Hozzájárul az igényes összképhez, egyúttal biztosítja a ház védelmét is.

Érdemes körbenézni a kínálatunkban, ahol az összetett elvárásoknak megfelelő bejárati ajtókkal találkozhatnak a vevők. Tisztában vagyunk azzal, hogy sokan nem kötnének kompromisszumot egyik tényező kárára sem, ezért nyílászáróink szerkezetileg és esztétikailag egyaránt hibátlanok.

A kiválasztott bejárati ajtó hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálja a tulajdonosát. Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékeinkről vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.Korszerűsítse otthonát új, műanyag ablakokkal!

műanyag ablak veresegyház

modern műanyag ablakok beépítésével tovább javíthat otthona energiahatékonyságán! Forduljon hozzánk bizalommal új nyílászárókért, spóroljon okosan! 

Az elmúlt időszakban sokan cserélték le a régi, sokat fogyasztó háztartási gépeiket új, energiahatékony darabokra. Azonban annak, aki még többet szeretne spórolni, mindenképp érdemes az ablakcserét is mielőbb beiktatnia, ugyanis a korszerű műanyag ablakok sokkal hatékonyabban védik az ingatlant a külső hatásoktól. 

A műanyag ablakok remekül hőszigetelnek, nagyságrendekkel jobban, mint a régi, egyrétegű üvegből álló társaik. Az igen magas energiaárak miatt most igazán megéri váltani, hiszen a jó hőszigetelésnek köszönhetően kevesebbet kell fűteni. A korszerű nyílászárók hatása természetesen nyáron is érződni fog, hiszen kevésbé engedik felmelegedni a lakást. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon bizalommal hozzánk és szerezze be új műanyag ablakait Veresegyházról! Ha kérdése merült fel, bátran keresse munkatársainkat a megadott elérhetőségeinken! Műanyag nyílászáró akció limitált ideig!

műanyag nyílászáró

Új műanyag nyílászárót most éri meg vásárolni! A minőségi nyílászárónak nem kell drágának lennie, ha a kedvezményeket is figyeli!

Itt a nagy lehetőség, hogy olcsóbban vásároljon új nyílászárókat! Ablakot és ajtót is kedvezményes áron tud rendelni, ha tőlünk vásárol. Azonban ne halogassa túl sokáig a döntést, mert a mi nyílászáró akciónk csak egy hónapig tart! Az akció május 25.-én kezdődött és egészen június 25-ig lehet vele élni. A legfontosabb információról se feledkezzünk meg, az akció egészen 40%-kal olcsóbban megvásárolható műanyag nyílászárókat jelent! A megvásárolt nyílászárókat be is szereljük!

Ne feledje, hogy a cégünk által forgalmazott műanyag nyílászárók közül minden egyes Hevestherm típusú és műanyagból gyártott nyílászáró részt vesz az akcióban! Ha van olyan termék, amit már korábban kinézett az ingatlanába, akkor tovább már ne várjon és vegye meg a rendelkezésére álló maradék idő alatt, közel féláron! A további tájékoztatáshoz keressen minket a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!Műanyag nyílászárók tolószerkezettel, nagy méretű ablakokhoz

műanyag nyílászáró

A műanyag nyílászáró hagyományos és tolószerkezetes formában is megrendelhető, de a döntésre hatással van a nyílászáró mérete. A nagy méretű ablakok teret adnak a panorámának, de csak akkor lehet velük könnyen bánni, ha kezelhető formában építik be őket. Ilyen nyílászáró típus a tolószerkezetes ablak is, amit direkt az átlagosnál nagyobb ablakokhoz terveztek.

A műanyag nyílászárók tolószerkezettel is készülhetnek, ezt a megoldást pedig kimondottan a megszokottnál nagyobb méretű ablakokhoz alkalmazzák. A nagy méretű ablakok használata ennek megfelelően biztonságosabb és még egyszerűbb is. A hagyományos ablakszárnyak beépítése nem ajánlott, mert csak több gonddal jár hosszú távon, mint előnnyel. A befelé nyíló ablakszárnyakat súlyuknál fogva nehezebben bírja el a nyílászáró kerete és még azzal is számolni kell, hogy túl nagy helyet foglalnak el kinyitott állapotban. A tolóablakos megoldás viszont minden, a méretből és súlyból fakadó problémán egyszerre tud segíteni. Már csak meg kell találni azt a műanyag nyílászárót, ami minden feltételnek eleget tud tenni. Egy ilyen műanyag nyílászáró nem csak ablakokra kerülhet, terasz ajtóra, panoráma ablakokhoz is nagyon jó választás.

Keresse kollégáinkat bizalommal, ha modern és sokoldalú  műanyag nyílászáróra van szüksége! A cégünk által forgalmazott termékek a kiváló ár-érték arányban kapható, műanyag nyílászárókat képviselik. Nem kell lemondani a nagy üvegfelületekről, a szebb kilátásról, a napfényesebb szobákról. Egy jól megtervezett tolószerkezetes ablak hibátlanul záródik és nagyszerűen hőszigetel is, a normál méretű ablakokhoz hasonlóan.

Ne elégedjen meg az átlagossal, ha olyan megoldást is talál, ami valóban az igényeihez tud igazodni! A magas minőséget és a sokoldalúságot megtalálja egy műanyag nyílászáróban is. Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ajánlatunk, vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal! A megadott elérhetőségeink valamelyikén segítünk Önnek kiválasztani az ingatlanához illő minőségi, műanyag nyílászárót!Az alumínium nyílászárók tulajdonságai

alumínium nyílászárók

Alumínium nyílászárók széles választékban, kedvező áron, beépítéssel együtt - ha felújítja az otthonát, forduljon hozzánk!

Az alumínium nyílászárók különleges helyet foglalnak el a nyílászárók csoportjában: egyrészt viszonylag ritkák, ezért mondhatjuk rájuk, hogy exkluzívak, másrészt számtalan előnnyel rendelkeznek, amelyeket érdemes kihasználni.

Az alumínium nyílászárók között minden nyílászárótípus megtalálható, így gyártanak például alumínium tolóajtókat, ablakokat és bejárati ajtókat is. Az alumínium nyílászárók egyik legfontosabb előnye a stabilitás; mivel az alumínium egy igen merev anyag, így gyakorlatilag örök életűnek is mondhatjuk, ráadásul az alumínium nem rozsdásodik - a korrozív rétege inkább védi a fémet, mint roncsolja -, az időjárás és a napsugárzás hatására nem deformálódik, könnyű, és alapvetően semmilyen utólagos kezelést nem igényel. Az alumínium nyílászárók további előnye, hogy bármilyen, a RAL-skálán megtalálható színben megrendelhetőek.

Fontos viszont tisztában lenni azzal is, hogy milyen hátrányai vannak az alumínium nyílászáróknak, hiszen egy felelősségteljes döntést kizárólag így lehet meghozni. Az alumínium, lévén fém, könnyen vezeti a hőt, így nyáron könnyen átforrósodik, ha közvetlenül éri a napfény, míg télen könnyen lehűl. Természetesen az alumínium nyílászárók kerete többnyire tartalmaz hőszigetelést, ám ez sajnos nem nyújt 100%-os megoldást erre a problémára. Fontos tudni, hogy az alumínium fizikai behatásra - például ütésre - könnyen deformálódik, és ennek javítása nemcsak nehéz, de költséges is lehet. További hátrány, hogy kizárólag porfestés alkalmazható rá, más festékek nem tapadnak meg rajta megfelelően.

Ha mérlegelte az előnyöket és hátrányokat, és az alumínium nyílászárók mellett döntött, cégünk a rendelkezésére áll! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az alumínium nyílászárók iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott termékeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!A SmartSlide tolóajtók nem hiányozhatnak a modern irodaházakból sem!

SmartSlide tolóajtók

SmartSlide tolóajtók magánlakásokba és irodaházakba, megfizethető áron, magas minőségben - forduljon hozzánk, és válasszon Ön is korszerű nyílászárót! 

A modern építészetben rendkívül fontos szerepet kapnak a nagy üvegfelületek, a természetes fény, a tágas, nyitott terek és persze a kényelem. Ez még inkább megmutatkozik az irodaházak kivitelezésénél, ahol gyakran szinte az egész homlokzat üvegből áll. Azonban ahhoz, hogy ennek az előnyeit maximálisan ki lehessen használni, érdemes erkélyekkel, tágas teraszokkal is ellátni az épületeket, és modern SmartSlide tolóajtókkal biztosítani az átjárási lehetőséget. 

A SmartSlide tolóajtók előnye, hogy hatalmas üvegfelülettel rendelkeznek, így rendkívül világossá varázsolják a belső tereket. Így folyamatosan keresett, korszerű megjelenésű, természetes fénnyel megvilágított, adott esetben napfényes irodák kialakítására van lehetőség. A SmartSlide tolóajtók könnyen kezelhetőek, egy mozdulattal lehet őket kinyitni és bezárni, és zárt állapotban sem takarják el a csodás kilátást. Ennek köszönhetően a SmartSlide tolóajtókkal ellátott irodahelyiségek rendkívül népszerűek az olyan cégek körében, akik modern, jól felszerelt helyet keresnek, ahol öröm dolgozni és ahol büszkén fogadhatják majd ügyfeleiket. 

SmartSlide tolóajtók további előnye a hosszú élettartam, a megbízható működés és az időjárás viszontagságainak is ellenálló szerkezet. A termékek ára a rengeteg jó tulajdonság ellenére megfizethető, így nem emelik meg jelentősen a kivitelezési költségeket. Többféle stílusban és színben elérhetőek, és az ajtószárnyak felosztottsága terén is különböző változatokból válogathatnak az érdeklődők. 

Önnek is éppen egy ilyen korszerű nyílászáróra lenne szüksége? Akkor a legjobb helyen jár! Keressen minket bizalommal bővebb tájékoztatásért a SmartSlide tolóajtókkal kapcsolatban akár még ma! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, és minden felmerülő kérdésére szívesen válaszolnak. Lakásfelújítási támogatás: nyílászáró cserére is igényelhető!

nyílászáró csere

nyílászáró csere lakásfelújítási támogatásból is megoldható - bízzon meg bennünket a munkálatok kivitelezésével!

Nyilván Ön is hallotta már - hiszen ettől zeng a sajtó -, hogy 2022. december 31-ig igényelhető a lakásfelújítási támogatás, azaz jövő év végéig bőven van idő elvégeztetni az otthonán azokat a munkálatokat, amelyek után az állam egy maximum 3 millió forintos visszatérítést ad, amennyiben számlákkal tudja igazolni a költéseit. A nyílászáró csere, azaz az ablakok, az ajtók, sőt, a redőnyök cseréje is finanszírozható tehát a lakásfelújítási támogatásból!

Amennyiben régóta halogatja már az ablakcserét, most jött el az ideje! Cseréltesse ki cégünkkel ne csak ablakait, de ajtóit és redőnyeit is, a költségek felét pedig igényelje vissza a lakásfelújítási támogatás keretein belül! Az ajtócseréhez, illetve minden egyéb nyílászáró cseréjéhez kiváló minőségű termékeket kínálunk kedvező áron!

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége a nyílászáró cserével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!Nyílászáró csere lakástámogatással!

nyílászáró csere

A nyílászáró csere lakásfelújítási támogatásból olcsóbb! Vannak olyan feladatok, amik apróságnak tűnnek, nem járnak látványos változással, de a hatásuk annál jobban érezhető. Az ablakok, ajtók vagy akár az árnyékolók cseréje is ebbe a kategóriába tartozik. Mikor van szükség a nyílászáró cserére és ami talán még fontosabb, mennyibe kerül egy teljes nyílászáró csere, természetesen minőségi kivitelben? Az ablakcsere, ajtócsere vagy a redőnycsere is szükségessé válhat akkor, ha azok már nincsenek használható állapotban vagy egyszerűen csak elavultak és nem illenek már az ingatlanhoz. Sokan akkor szánják rá magukat a nyílászáró cserére, ha nem maguknak tervezik, hanem a következő lakóknak. Valóban, egy kis felújítás és máris többet nyerhet vele, mint amennyit költött rá.

A lakásfelújítási támogatás az idei év egyik régóta várt fejleménye, amit mindenkinek érdemes kihasználni, aki jogosult rá és régóta halogatott felújításokat tervez. Itt az alkalom, hogy egy kicsit kipofozza a lakást vagy a házat és magasabb áron adja el a felújítást követően. Ha már eldöntötte, hogy az ingatlanpiacra dobja és meghirdeti az otthonát, előtte még forgassa bele a lakásfelújítás támogatás összegét és költse a nyílászáró cserére! Meglátja, hogy mindez megéri a fáradtságot, az utánajárás, a szervezés, az ügyintézés, a ráfordított idő is.

A nyílászáró csere ott kezdődik, hogy Ön eldönti, milyenek legyenek az új ablakok, ajtók vagy akár a nyílászáróhoz illő redőnyök. A döntést megkönnyíti, ha van kéznél egy olyan cég, aminek impozáns termék kínálata és ügyes csapata van. Ezek lennénk mi. Forduljon hozzánk bizalommal és találja meg a minőségi ablakokat, ajtókat az általunk forgalmazott korszerű termékek között, amikkel energiatakarékosabb háztartást lehet fenntartani! Természetesen az első lépéstől az utolsóig segítünk, tehát az ügyfeleinknek a szállítást és a beszerelést is vállaljuk.

Ne maradjon le a lakásfelújítási támogatás lehetőségeiről, kérjen árajánlatot nyílászáró cserére azonnal elérhetőségeinken!Beltéri ajtók Veresegyházáról!

beltéri ajtó

beltéri ajtó kiválasztását ne bízza a véletlenre, döntsön Ön is tudatosan, ha nyílászárót vásárol! A nyílászárók között a beltéri ajtók azok, amiket a legjobban lehet az egyéni ízléshez választani, még ahhoz sem kell ragaszkodni, hogy mindenhol legyen ajtó a lakásban vagy házban. Ahol viszont van ajtó, ott nem mindegy, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkező nyílászáró kerül az ajtókeretbe.

beltéri ajtó kiválasztásának szempontjai között szerepel az ajtó alapanyaga. A tömör fa ajtók ma már ritkák, helyettük jó minőségű, falemezből készült változatok kaphatóak, mint a CPL, illetve a fa rostszálakból ragasztott MDF ajtók. Mindegyik strapabíró, kopásálló, karcálló, ellen tud állni a párának, a hőnek, jól szigetel, ráadásul sokféle felülettel készül. Léteznek még fém, üveg és persze a modern termékgyártás népszerű alapanyaga a műanyag.

beltéri ajtókat sokan stílus, szín alapján választják, tehát a külső jegyeket veszik figyelembe. Ez is fontos, de nem jelenti az ajtó kiválasztásának kizárólagos szempontját. Arra is fontos ügyelni, hogy ha épülőben lévő ingatlanhoz választ ajtót, csak az utolsó simítások után kérjen beépítést, ezzel ugyanis megkönnyíti a szakemberek dolgát, ez igaz a felújítási munkálatokra is.

A beltéri ajtó lehet színes vagy fehér, fa utánzatú és sima, kazettás vagy üvegbetétes is. A döntés a vásárlóra van bízva, aki eldöntheti, hogy melyik tetszik neki. A Veres-Therm veresegyházi beltéri ajtói között minden vásárló talál olyan nyílászárót, amit az otthonában, ingatlanában el tud képzelni hosszú távon. A beltéri ajtó egyszerre nyílászáró és dizájn elem is, tehát mindkét oldal követelményeinek meg kell tudni felelni, ha lehet akkor ugyanolyan maradéktalanul.

Ha minőségi beltéri ajtót keres, forduljon veresegyházi cégünkhöz és válasszon Veres-Therm ajtókat ingatlanához! Kérjen bővebb tájékoztatást az általunk forgalmazott termékekről és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokról! A kollégáink elérhetőek a honlapunkon szereplő telefonszámon vagy email címen!A lakásfelújítás támogatás 2021 programról bővebben

lakásfelújítási támogatás

lakásfelújítási támogatás 2021 program remek lehetőség arra, hogy a gyermekes családok a lehető legjobb áron korszerűsítsék otthonukat. 

Idén januártól 2022. december 31-ig lehet igénybe venni a lakásfelújítási támogatás 2021-et, ami már most rendkívül népszerű. A cél a gyermeket nevelő családok otthonának korszerűsítése, életkörülményeik javítása. A kedvező feltételeknek köszönhetően nagyon sokan jogosultak rá, és mivel a támogatott tevékenységek köre is széleskörű, így rengeteg embernek nyújt kiváló lehetőséget. Nézzük egy kicsit bővebben a legfontosabb tudnivalókat a lakásfelújítási támogatás 2021-el kapcsolatban!

A támogatás feltétele, hogy az igénylő legalább egy gyermeket neveljen, minimum egy éve rendelkezzen folyamatos TB-jogviszonnyal és ne legyen köztartozása. Feltétel még, hogy legalább 1 éve az adott ingatlanban éljen az igénybe vevő, kivéve, ha az elmúlt egy évben történt a lakásvásárlás. 

lakásfelújítási támogatás 2021 lényege, hogy az állam a számlával igazolt kiadások 50%-át, de maximum 3 millió forintot visszatérít. A legnagyobb mértékben tehát egy hatmillió forintos felújítás esetén használható ki. A támogatás utólagosan kerül kifizetésre, a számlákat pedig a felújítási munkák befejezése utáni 60 napon belül kell benyújtani a Magyar Államkincstár részére. A lakásfelújítás támogatás 2021, mint már említettük, rendkívül sokoldalú. A teljesség igénye nélkül igénybe vehető a külső nyílászárók cseréjére, árnyékolástechnikai termékek telepítésére, mint például, redőny, spaletta, rovarháló, de még akár napelemes rendszer kiépítésére is. A támogatással így rendkívül kedvező áron lehet ablakot cserélni, vagy akár új bejárati ajtót vásárolni. Fontos, hogy a költségeket igazoló számlák 50-50%-ban tartalmazzák az anyagköltséget és a munkadíjat. 

Amennyiben úgy döntött, hogy igénybe veszi a lakásfelújítási támogatást 2021 programot, forduljon hozzánk bizalommal, cégünk minőségi szolgáltatásokkal várja! Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről! Műanyag redőnyöket ajánlunk, ha megbízható árnyékolót szeretne!

műanyag redőnyök

műanyag redőnyök sokoldalú árnyékolók, amikben nem fog csalódni Ön sem! A redőnyök a legnépszerűbb beltéri árnyékolók közé tartoznak. Nem véletlenül van belőlük szinte minden ablakon. A redőnyök is haladnak a korral, a gyártók fejlesztéseinek köszönhetően ma már több alapanyag és számos színárnyalat is a rendelkezésére áll a vásárlóknak. 

A fa alapanyagnál jóval erősebb és kezelhetőbb változatok jelentek meg a kínálatban, ennek köszönhetően az ablakokon az alumíniumból készült változatok és a műanyag redőnyök is láthatóak. Most, hogy a kínálat színesebb, a vásárlóknak is könnyebb választani az igényeik és az elvárásaik alapján vagy mégsem? Sokan elbizonytalanodhatnak, hogy akkor melyik típusú árnyékolót, milyen alapanyagból készült redőnyt kellene választaniuk. Segítünk nekik egy kis összefoglalóval.

A műanyag redőny azok számára ajánlott árnyékoló, akik nem szeretnének kifejezetten magas összeget kiadni az árnyékolókra, de igényes redőnyt akarnak az ablakaikon használni. A műanyag redőny rendelkezik a minőségi redőnyök minden pozitív tulajdonságával, de azzal nem árt tisztában lenni, hogy az alumínium erejével mégsem vetekedhet. Ahol az ablakok alacsonyan vannak és a betörőkkel is számolnak, ott inkább ezt az alapanyagot javasoljuk, de más esetben a műanyag redőny is jól teljesít.

A műanyag redőny a kiváló ár-érték aránynak köszönhetően nem követel meg nagy anyagi befektetést, mégis sokat tud nyújtani. Belátható ideig strapabíró és teszi a dolgát, minden komfortot képes biztosítani. A hangszigetelés mellett lehúzott állapotban hőszigetel és elfogja a belátást. A mozgalmasabb környéken épült ingatlanokra függöny helyett vagy mellé érdemes ilyen árnyékolót választani.

A műanyag redőny, amellett, hogy kényelmesebb, védettebb, komfortosabb ingatlant tud biztosítani, nem igényel szinte semmilyen karbantartást. A modern változatok már egy gombnyomásra mozgásba jönnek, be vannak biztosítva vihar és elakadás ellen is. Érdemes velük számolni hosszú távon is, ha megbízható árnyékolót keres valaki!A műanyag ablakok ára megtérülő befektetés!

műanyag ablakok

műanyag ablakok beszerelése most igazán megéri, hiszen cégünk szuper áron, rövid szállítási határidővel, garanciával vállalja a feladatot.

A szakemberek évek óta hangsúlyozzák, hogy a régi, elöregedett nyílászárók nagyon lerontják egy lakás hőszigetelését, ezért mindenképp érdemes őket korszerű műanyag ablakokra cserélni. Sajnos sokan azért nem vágnak bele ebbe a projektbe, mert úgy gondolják, hogy az új nyílászárók nagyon drágák és biztosan nem éri meg annyi pénzt befektetni. Pedig az igazság az, hogy az új műanyag ablakok ára hosszú távon megtérülő befektetést jelent, ráadásul rengeteg előnnyel járnak, amikről nem érdemes lemondani. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy miért is éri meg a váltás! 

A modern nyílászárók legfontosabb előnye a jó hőszigetelés. Ennek köszönhetően egyrészt kellemesebb lesz a belső hőmérséklet, másrészt viszont télen kevesebbet kell fűteni és nyáron sem kell annyiszor bekapcsolni a klímát. Így rengeteget lehet spórolni, ezért a műanyag ablakok ára hosszú távon számolva valóban megtérül. Azon túl, hogy a lakás kellemesebb hőmérsékletűvé és huzatmentessé válik, a műanyag ablakok jó hangszigetelését is érdemes megemlíteni. Hatékonyabban képesek megszűrni az utca zaját, mint a régebbi típusok, ezért több szempontból is növelik otthonunk komfortját. 

A kevesebb energia felhasználásának köszönhetően a műanyag ablakok környezetvédelmi szempontból is előnyösek, hiszen az energiapazarlás jelentősen hozzájárul a globális felmelegedéshez. A modern nyílászárók újrahasznosíthatóak és az élettartamuk is hosszú, így nem növelik a keletkező hulladék mennyiségét sem. Az áruk ugyanakkor elérhető, ezért mindenképp megéri a váltás! 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne bővebb információt kérni szolgáltatásainkról, keressen minket bizalommal! A termékek biztosításán túl vállaljuk a műanyag ablakok beszerelését is, méghozzá kedvező áron és garanciával! A részletekért és pontos árajánlatunkért forduljon hozzánk a honlapunkon megadott elérhetőségeinken akár még ma, hogy mielőbb kiélvezhesse az új nyílászárók előnyeit! Bejárati ajtók színes választéka várja!

ejárati ajtó

Ismeri azt az érzést, amikor egy folyosón sétál végig, ahol egymást követik a pontosan egyforma ajtók? Az ember úgy érzi, hogy egy végtelen labirintusba tévedt, minden ugyanolyan jellegtelen, unalmas és fantáziátlan. Egy bejárati ajtó lehet ilyen, de lehet jóval egyedibb is.

A bejárati ajtó kiválasztására sokan csupán a biztonság és az ár-érték arány szempontjából szánnak időt. Ez nagy hiba, mert a külső is ugyanolyan fontos egy bejárati ajtó esetében, mint az, hogy mennyire tud megbízható lenni. Azok, akik szeretik már a bejárati ajtóknál elkezdeni meghatározni az otthonuk stílusát, jó helyen járnak, ha nálunk válogatnak!

A termék választékunkban rengeteg, kitűnő minőségű ajtó található, de a kínálat egy másik részről is lélegzetelállító. Az általunk forgalmazott bejárati ajtók külsejüket tekintve is látványosak, nem csak a teljesítményük meggyőző. Igen, egy bejárati ajtó is lehet magával ragadó, különösen akkor, ha úgy néz ki, mint a mi nyílászáróink egyike. A kínálatunkban szereplő ajtók látványos ajtóbetétekkel és gazdag színvilággal készülnek. Búcsút mondhat az egyszerű barna vagy a komor fekete, a szende fehér ajtóknak, mert ennél jóval pazarabb bejárati ajtók várnak Önre!

Az ajtóbetétek többféle változatban készülnek, egyrészt lehetnek HPL, másrészt pedig lehetnek vákuumformázott ajtóbetétek is. Az ajtó felületének egyhangúságát üvegbetét töri meg, ami mozgalmasabb és izgalmasabb nyílászárót hoz létre. A bejárati ajtókon kialakított üvegbetét formában, méretben, stílusban is meghatározó, lehet színes, mintás vagy egyszerű is. Az biztos, hogy dekoratív, feltűnő és egyedi, emellett pedig világosabb előteret is tud létrehozni.

A bejárati ajtó árnyalatai, színei is teret engednek a fantáziának, engedjen neki és legyen merész! Lakások, családi házak bejárataihoz egyaránt ajánljuk termékeinket, de akár üzletek, rendelők, irodák számára is van megfelelő és az igényekhez illő, stílusos bejárati ajtónk! A bejárati ajtó árakról tájékozódjon megadott elérhetőségeink egyikén!A bejárati ajtót és a beépítést is egy cégtől rendelje!

ejárati ajtó

Egy ingatlan alapvető kiegészítőit alkotják a nyílászárók. Az ablakok, beltéri ajtók, na és a bejárati ajtó is ide tartozik. A bejárati ajtó egyike azoknak a kiegészítőknek, amiket az elsők között szerelnek be, illetve a szükséges cserét késlekedés nélkül bonyolítják le.

A bejárati ajtó olyan eleme az ingatlannak, ami fontos funkcióval bír. Ez a nyílászáró megakadályozza, hogy a lakásba, házba hívatlan vendégek lépjenek, illetve a betörőknek is útját állja. Mivel ilyen fontos szerepet tölt be, értelemszerűen jóval erősebb, sokoldalúbb, mint egy szimpla szoba ajtó.

A bejárati ajtók alapanyag és kiegészítői is a minőség és a megbízhatóság, az időtállóság, na és a dekorativitás jegyében készülnek. Mindenki ki tudja választani, hogy melyik típus felel meg az igényeinek, illik legjobban az otthona stílusához és melyiknek fér bele az ára a pénztárca által szabott keretekbe.

A bejárati ajtó önmagában azonban mit sem ér, mert a bejárati ajtó beépítésének is legalább akkora szerepe van abban, hogy a nyílászáró az előzetes elvárásoknak meg tudjon felelni. A szakszerű beépítés szavatolja, hogy a nyílászáró maximálisan tudjon teljesíteni, minden tulajdonságát ki lehessen használni, valamint azt is, hogy időtálló tudjon maradni.

Amennyiben új bejárati ajtóra van szüksége, keressen minket bizalommal! A cégünk a Hevestherm termékeit forgalmazza és a márkát képviseli fő tevékenységként, de ezen kívül egyéb, nyílászárókkal kapcsolatos szolgáltatásokat is kínál az ügyfeleknek. Tőlünk nem csupán az új ajtót tudja megvásárolni, de ránk bízhatja a bejárati ajtó beépítését is.

Előnyös megoldás a vásárlást és a beépítést is ugyanannál a cégnél bonyolítani, hiszen ezzel időt és pénzt takaríthat meg a bejárati ajtó árán és beszerelésén. A megrendelés gyorsabban elkészül, mert nem kell két helyen egyeztetnie és a minőség is ugyanolyan lesz. Ne bízza a véletlenre az otthona védelmét és csakis színvonalas termékeket, illetve profi csapatot válasszon!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését termékeink, szolgáltatásaink iránt, kérjen árajánlatot kollégáinktól!

SmartSlide tolóajtó: hatalmas üvegfelület, könnyű mozgathatóság

SmartSlide tolóajtó

A terasz és a lakás közötti átjárhatóságot többféle módon is meg lehet oldani, ám a tolóajtó a lehető legjobb megoldás, még abban az esetben is, ha hagyományos változatát építtetjük be - ennek ugyanis akad egy komoly hátránya: nehezen mozgatható. A SmartSlide tolóajtó azonban ezt a problémát is kiküszöböli, mégpedig a speciális kialakításának köszönhetően.

A SmartSlide tolóajtó rendszer könnyű mozgathatósága két pilléren nyugszik: az ajtó kis tömegén és a görgő-sín együttesén. A SmartSlide tolóajtó súlya a hagyományos típusokhoz képest lényegesen alacsonyabb, ami már magában is megkönnyíti a mozgatását, a görgők és a vezetősínek azonban ezt még képesek fokozni. Alul és felül egyaránt megtalálható a vezetősín-rendszer, ami szinte súlytalanná teszi az ajtót, amit így akár egy ujjal is lehetséges mozgatni.

Amennyiben a terasz esetében is szeretné a legkorszerűbb nyílászáró-rendszert beépíttetni, válassza a SmartSlide tolóajtót! Ha kérdése lenne, vagy rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Ügyfél vélemények:

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás, 06-28/631-212
 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás,

Elérhetõségek
Telefon:+3628 631 212
E-mail: verestherm@t-online.hu