Blog

Blog

Fa nyílászáró a természetes szellőzésért

fa nyílászáró beépítéssel

Szeretné, ha otthona penész és páramentes lenne? A fa nyílászárók gondoskodnak az ingatlan természetes szellőzéséről, tudjon meg többet a témáról!

Napjainkban sokan törekednek otthonukkal kapcsolatban a tökéletes, százszázalékos hőszigetelésre. Ennek oka elsősorban az, hogy az utóbbi években meglehetősen kiszámíthatatlanná váltak az energiaárak, az emberek pedig véletlenül sem szeretnének kellemetlen meglepetéseket a számláik kézhezvételekor.

Olyan nyílászárókat választanak gyakran, amik dupla üvegezésűek, tökéletesen záródnak, így egyáltalán nem veszíthet energiát az épület. Ez a százszázalékos záródás sajnos egyúttal nagy mértékben ronthatja a környezet élhetőségét, komfortját is.

Az új, modern nyílászárók korlátozzák a természetes légcserét, ami sok hátrányt eredményezhet. Éppen ezért fontos, hogy az emberek tájékozódjanak az egyes nyílászáró típusokról, és akár szakemberek véleményét is kikérjék.

A természetes légcserére nagy szükség van

fa nyílászáró beépítéssel

belső légmozgás biztosítása lényeges szerepet tölt be a kellemes környezet kialakításában. Már azért is szükség van erre, mert ez támogatja az egészséget is. Ha nem cserélődik a levegő folyamatosan, egészségtelen körülmények jönnek létre, amelyek okozhatnak fejfájást, és akár még a teljesítményt is negatív irányba befolyásolhatják.

Van egy másik komoly érv is a légcsere biztosítására, mégpedig az, hogy így a pára, penészedés miatt sem kell aggódni. A belső páratartalom növekedése rossz levegőt, számos kényelmetlenséget idézhet elő. Ilyen környezetben akár rövidebb ideig is tartózkodni meglehetősen megpróbáltató lehet.

A belső légmozgás gondoskodik az alacsony páratartalomról, így a penész kialakulására is kevesebb az esély. A megfelelő nyílászárók tehát hozzájárulnak az igazán egészséges, élhető körülmények kialakításához.

Fa nyílászárók, amik biztosítják a légcserét

A fa nyílászárókat elsősorban esztétikai tényezők miatt választják sokan. Az emberek többségének kifejezetten az tetszik, hogy természetes anyagról van szó. A fa régóta kedvelt alapanyag, ami igazából sosem megy ki a divatból.

A fa nyílászárók az igényes kinézet mellett sokkal hasznosabb tulajdonságokkal is rendelkeznek. A fa a műanyaggal ellentétben nem tud légmentesen zárni, gondoskodik a folyamatos szellőzésről, amire szükség van a kellemes környezet kialakításához.

Nem kell tartani a magas páratartalomtól, sem a penésztől, és még a költségeken sem fog meglátszani ez. A fa nyílászáró a legjobb választás ahhoz, hogy az ingatlan egészséges maradjon hosszú éveken át az ott élők számára.

A fa nyílászáró mellett könnyebb az ingatlan karbantartása

Akiknek volt már dolguk a penésszel, magas páratartalom okozta károkkal, tisztában vannak azzal, hogy mindezen tényezők jelentős mértékben megnövelték az ingatlan karbantartási költségeit. Nem ritka, hogy ilyenkor egyszerűen képtelenség lépést tartani a penész terjedésével.

fa nyílászáró beépítéssel

Ha biztosítva van a természetes szellőzés, akkor ilyen plusz kiadások, körülményes javítások nem merülhetnek fel. Ez hozzájárul a gondtalan mindennapok megteremtéséhez, aminek értelemszerűen sokan örülnek. Alapvetően rengeteg feladattal kell számolni, így jól jön, ha még nem kell ilyen bonyolult dolgokkal is foglalkozni, mint a falak festése, vagy a penésztelenítés.

Keressen bennünket Veresegyházán a fa nyílászárókért, és tapasztalja meg Ön is a természetes szellőzés élettani előnyeit is! Ügyfeleink számára megbízható megoldásokat kínálunk ezen a területen.

A fa nyílászárókat beépítéssel vállaljuk, így a szakszerű telepítést garantált.

Ha leadná a rendelését, lépjen velünk kapcsolatba a feltüntetett elérhetőségeinken,  készséggel állunk az ügyfelek rendelkezésére.
Műanyag nyílászáró: kedvező árú, időtálló megoldás

műanyag nyílászáró Veresegyház

Ajtó, ablak vásárlás előtt áll? Nem feltétlenül a legdrágább termékek azok, amik megfelelnek az igényeknek, ajánljuk a műanyag nyílászárókat.

Az ajtók, ablakok az ingatlanok kulcsfontosságú részeiknek számítanak. Lényegesek a hang és hőszigetelés szempontjából, a minőségi darabok rengeteget hozzátesznek az élhető, gazdaságosan fenntartható otthon kialakításához.

Ennek alapján nem csoda, ha a vevők közül többen is komolyan veszik a nyílászárók kiválasztásának folyamatát. Érthető, hogy nem bízzák a véletlenre a végső döntést, hiszen hosszú évekre szeretnének megbízható ajtókat, ablakokat vásárolni. Napjainkban sokféle típus közül válogathatnak az érdeklődők, akik a legjobb alternatíva megtalálására törekednek.

Időtálló, strapabíró műanyag nyílászárók

A műanyag nyílászárók egyre több ingatlannal kapcsolatban merülnek fel. Ezek az ajtók, ablakok százszázalékban megfelelnek a kor egyik legfontosabb elvárásának, mégpedig a tartósságnak.

műanyag nyílászáró Veresegyház

Az új nyílászárók beépítése sok időt, energiát felemészthet, így teljesen logikus, hogy az emberek nem szeretnék egyhamar újból megismételni a procedúrát. A műanyag nyílászárók esetében ettől nem kell tartani. Olyan alternatívákról van szó, amelyek ellenállnak minden káros környezeti hatásnak.

A műanyag nyílászárók az évek előrehaladtával nem fognak vetemedni vagy rothadásnak indulni. Sokáig megőrzik hibátlan szerkezeti állapotukat, hosszú távon többszörösen is megtérülnek a beépítésre szánt munkadíjak és a vételáruk is.

Ezek az ajtók, ablakok nem igénylik adott időközönként a felújítást, újrafestést vagy anyaggondozást. Nagyon megbízható nyílászárók, amelyek valóban kényelmet kínálnak a vevőknek.

Tartós megoldás, amiért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni

Az ajtó, ablak vásárláskor egyeseknek számítanak az anyagiak is. A céljuk az, hogy az új nyílászárók cseréje a lehető legkedvezőbb árakkal tudjon megvalósulni. A műanyagból készült típusok szerencsére ebből a szempontból sem okoznak csalódást.

fa ablakokhoz, ajtókhoz képest jóval kedvezőbb vételárat képviselnek a műanyag nyílászárók. A fa ráadásul igényli a gondozást is, a műanyagnál pedig elegendő egy nedves kendő ahhoz, hogy az ember teljesen újjá varázsolja az ajtót, ablakokat. A szennyeződések eltávolítása tényleg gyerekjáték!

A megfizethető árak lehetővé teszik, hogy a vevők lefaraghassanak akár egy nagyobb átalakítás költségeiből is.

Műanyag nyílászáró beépítés: szakemberek is kellenek!

műanyag nyílászáró Veresegyház

Fontos, hogy az ajtók, ablakok beépítését valódi hozzáértők végezzék. A vevők hiába választanák ki a legjobb termékeket, ha nem szakszerűen történik a műanyag nyílászárók telepítése, akkor utólag komoly hibákkal is számolhatnak a megrendelők.

Akiknek van tapasztalatuk, gyakorlatuk ezen a területen, tisztában vannak azzal, hogy például milyen követelményeknek kell megfelelni a beépítési mélységet illetően is.

A szakemberek körültekintően, profi technikával építik be az ajtókat, ablakokat, így azok megfelelően tudnak majd szigetelni, és gondoskodni a komfortos környezet kialakításáról.

Mivel tisztában vagyunk a telepítés kockázataival, ezért a műanyag nyílászárókat beépítéssel biztosítjuk a megrendelőknek. A teljeskörű szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a vevőket ne érhessék kényelmetlenségek az új ablakok, ajtók használata során.

Honlapunkon nagyon sok információt találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Rugalmasak vagyunk, és igazán kedvező opciókat kínálunk, megéri hozzánk fordulni Veresegyházán a műanyag nyílászárókért.

Ha ajánlatot kérne, vagy kérdezni szeretne, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel válaszolnak mindenkinek.
Redőny kisokos: tudjon meg többet az alumínium és műanyag típusokról!

műanyag redőny

Redőny választás előtt áll, és szeretne hasznos információkhoz hozzájutni az árnyékolókról? Most többet megtudhat a két népszerű típusról.

Sokak számára a redőny kulcsfontosságú tartozéka a kellemes, komfortos ingatlannak. Nem véletlen, hogy a többség így vélekedik, hiszen az árnyékolók akár még a ház energetikai besorolásán is tudnak javítani. Egy jó redőny egész évben védi a belső tereket a hideggel, meleggel szemben. Éves szinten jelentős mértékben lehet csökkenteni az energiafogyasztást a minőségi megoldásokkal, ami a jelenlegi díjak tudatában különösen nagy segítség.

Természetesen a redőnyöknek van még egy másik fontos funkciója, mégpedig a privát tér megőrzése. Általuk a kíváncsi tekintetek nem zavarhatnak meg egy kellemes családi estét, vagy a kettesben eltöltött romantikus pillanatokat.

Az örök kérdés az, hogy a vásárlók melyik típussal járnak jól, a műanyag redőnyökkel, vagy pedig az alumíniumból legyártott árnyékolókkal?

Az anyagi tényezők fontosak? Válassza a műanyag redőnyt!

műanyag redőny

A műanyag redőnyök a modern technológia által meglehetősen előtérbe kerültek. Sokan felismerték előnyeiket, a pozitív tapasztalatok pedig igen hamar, széles körben elterjedtek, a nagy érdeklődés pedig napjainkban is jellemző.

A műanyag redőnyök népszerűsége elsősorban annak tudható be, hogy nagyon kedvező árfekvésben érhetők el. Kímélik a pénztárcát, cserébe pedig tisztességesen betöltik a rendeltetésszerű szerepüket. Akiknek lényegesek az anyagi szempontok, és különösebb elvárásaik nincsenek az árnyékolókat illetően, nekik megéri ezt a típust választani.

A műanyag redőnyök egyszerűen, kényelmesen kezelhetők, és nagyon minimális karbantartást igényelnek.

műanyag sajnos nem olyan ellenálló a viharokkal szemben, mint az alumínium, így ezt mindenképp számításba kell venni a kiválasztás során. Sajnos még a legmagasabb minőséget képviselő műanyag is okozhat kellemetlen meglepetéseket egy óriási szél után.

Alumínium redőny, ha szeretne felkészülni a szélsőséges időjárásra

műanyag redőny

Az alumínium redőny a tartósság szempontjából kiválóan teljesít, köszönhetően az anyagának. Egyedül az ára lehet az, ami egyeseknek nem felelhet meg. Valóban mélyen kell érte a pénztárcába nyúlni, azonban bátran lehet befektetésként tekinteni erre, mert hosszú távon megtérül az ára.

Az alumínium redőny esetében nem okozhat gondot egy heves vihar, ráadásul még a benti és kinti zajokat is képes megfelelően felfogni. Ezáltal még kellemesebb privát környezetet lehet létrehozni, aminek harmóniáját semmilyen külső tényező nem befolyásolhatja negatív irányba.

Az alumíniumból legyártott árnyékolók nem rozsdásodnak, és kiváló hőszigetelő képességgel is rendelkeznek. Sokáig megőrzik a színüket, hibátlan állapotukat, így, akiknek lényeges szempont az esztétika is, garantáltan nem csalódnak ezekben a redőnyökben.

Fontos azt mérlegelni, hogy kinek mely tényezők a fontosabbak. Ha bennünket választanak az érdeklődők, biztosak lehetnek abban, hogy nem érhetik csalódások az árnyékolók minősége terén.

Ügyfeleinknek a legjobb megoldásokat kínáljuk, így az egyén valóban megtapasztalhatja a számára vonzó árnyékoló előnyeit. Legyen a megrendelőnk, válasszon igazi szakértőket a redőny beszerzésnél, és könnyű lesz a döntés meghozatala!

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, termékeinkről. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk, és a korrekt ajánlatokról sem feledkezünk meg.

Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink mindenkit készséggel tájékoztatnak a részletekről.
Az alumínium nyílászárók maximálisan megfelelnek a kor elvárásainak

Megéri az alumínium ablakokat választani, ugyanis a nyílászárók százszázalékban megfelelnek a kor követelményeinek. Kérjen ajánlatot még ma!

Milyen elvárásokkal lehet találkozni napjainkban a nyílászárók terén?

Alumínium nyílászáró

Az ajtókkal, ablakokkal kapcsolatos elvárások terén már igen drasztikus változást lehet tapasztalni. Évekkel ezelőtt nem volt annyira fontos, hogy a nyílászárók jól szigeteljenek, napjainkban viszont ez a tényező szinte kulcsfontosságú szerepet tölt be.

jól szigetelő nyílászáró rengeteget hozzátesz az élhető, gazdaságosan fenntartható ingatlan kialakításához. A mostani energiaárak ismeretében nem csoda, hogy szinte minden egyes vásárló először az ablakok, ajtók szigetelőképességét vizsgálják meg a kiválasztás során. Azok a nyílászárók kerülhetnek kiválasztásra, akik ebből a szempontból hibátlanul teljesítenek, és erről hiteles adatok is vannak.

Ehhez kapcsolódva fontos megemlíteni még a hangszigetelést is. Sok ingatlan található olyan környezetben, ahol a forgalom is igen nagy zajt csap, ez pedig megzavarhatja az otthon nyugalmát. Ha a nyílászáró gyártásakor a hangszigetelésre is kellő figyelmet fordítottak a szakemberek, akkor nem lehet gond ebből a szempontból sem.

tartósság és a könnyű karbantarthatóság is meghatározzák napjaink ideális ablakait, ajtóit. A rohanó mindennapokban nem igazán van arra kapacitás, hogy az emberek foglalkozzanak még a nyílászárók rendbetételével is. A vevők közül sokan a kényelmes megoldásokat részesítik előnyben, éppen azért, hogy a magánéletükre, vagy akár a pihenésre is több idő jusson.

Az alumínium ablakok megfelelnek a kor elvárásainak

Alumínium nyílászáró

Nem véletlen, hogy egyre többen választják az alumínium ablakokat, hiszen ezek a nyílászárók valóban megfelelnek napjaink elvárásainak. Az alumínium nyílászáró egy kedvező befektetés, már a szigetelés szempontjából is óriási segítséget nyújt.

A tömítések és a többrétegű üvegezés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egész évben lehessen takarékoskodni. A téli időszak mellett a nyár is problémás lehet, hiszen ezekben a hónapokban is lehet találkozni szélsőségekkel. Az alumínium ablakok hozzájárulnak ahhoz, hogy mindig fenn lehessen tartani az optimális beltéri hőmérsékletet.

hangszigetelésben is kiválóan teljesítenek, anyagtulajdonságuk pedig lehetővé teszi, hogy nyugodtan lehessen hosszú távra tervezni az ajtókkal, ablakokkal. Jól tűrik a külső hatásokat, a fagy és a forróság sem tehet kárt a nyílászárók szerkezetében.

Az alumínium karbantartására sem lehet túl sok gond, egyszerűen takarítható a felület, a korszerű gyártási technológia pedig kényelmessé teszi az ablakok nyitását, zárását.

Az alumínium nyílászárók stílusossága garantált

Alumínium nyílászáró

Az alumínium ablakok, ajtók a kinézetüket tekintve is kedvező opciót kínálnak. Tökéletesen illeszkednek a modern környezetbe. Akik kedvelik az egyszerű, letisztult irányzatokat, nekik mindenképp megéri alumíniumból legyártatni a nyílászáróikat.

Az anyagot egyszerűbb formázni, és vékonyabb profilok is gyárthatók le a felhasználásával. Ez nagyobb üvegfelületeket eredményez, vagyis több fény juthat be, amelytől a lakótér barátságos és kellemes lesz.

Az alumínium nyílászárók sokat hozzátesznek az ingatlanokhoz, növelik az épületek értékét, és jelentős összegeket spórolnak meg a tulajdonosoknak. Tapasztalja meg Ön is az előnyeiket, és rendelje meg azokat az ablakokat, amik igazodnak napjaink elvárásaihoz, így modern, igényes otthona lehet!

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, termékeinkről. Ha ajánlatot kérne, vagy kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Nyílászáró szerviz, amely visszaadja a komfortos környezetet

A költséges ablakcsere nem feltétlenül jelent megoldást a nyílászáró hibákra. Keressen bennünket a javításért, és visszakapja a komfortérzetet!

Rontják a komfortérzetet a problémás nyílászárók?

nyílászáró javítás, nyílászáró beállítás

A nehezen működő ajtók, ablakok meglehetősen sok kényelmetlen pillanatért lehetnek felelősek. Gyakori, hogy csak nagy erőkifejtéssel lehet nyitni vagy zárni azokat, így például a család fiatalabb tagjai, a gyerekek nem is tudnák használni a nyílászárókat.

Ezek az ajtók, ablakok bizonyos szempontból balesetveszélyesek is lehetnek. A nagy erőlködésben tulajdonképpen bármi, bármikor megtörténhet, így még kockázatokat is vállalnak azon személyek, akik sokáig kompromisszumot kötnek a nyílászárókkal.

A nehezen nyíló, záródó ajtók, ablakok a bosszúság mellett anyagi terheket is jelenthetnek, mivel nem szigetelnek úgy, ahogyan az emberek elvárnák. A nagy hőveszteség különösen a fűtési szezonban kellemetlen, amikor előfordulhat, hogy emiatt igen mélyen kell majd a pénztárcába nyúlni. A mostani energiaárak még inkább próbára teszik az embereket.

Ennek alapján bátran kijelenthetjük, hogy a hibás nyílászárók nagy mértékben rontják a komfortérzetet, együtt élni velük rengeteg lemondással, kényelmetlen döntéssel járhat.

Ablakcsere helyett a javítás a legjobb választás

nyílászáró javítás, nyílászáró beállítás

Az, hogy egyesek hajlandóak arra, hogy sokáig együtt éljenek a problémás nyílászárókkal, elsősorban annak tudható be, hogy nem szeretnék, ha a drága ablakcserére kerülne sor.

Nem csoda, hogy a megemelkedett munkadíjak és anyagárak miatt a többség inkább elkerülné az új ablakok, ajtók beépítését. Óriási vállalás lenne, az anyagi tényezők mellett még a munkálatokkal járó plusz feladatokat sem lehetne elkerülni. A bontás nagy felfordulással járhat, arról nem beszélve, hogy elő is kell készíteni a területet, muszáj elhúzni a bútorokat, eltenni az értékes tárgyakat, ez pedig mind időt, energiát emésztenek fel.

A jó hír az, hogy nincs szükség kellemetlen döntésekre azért, hogy az egyén elkerülje a nagy kiadásokat, vállalásokat. A nyílászáró javítás napjainkban egy igen kedvező lehetőség, amellyel a legtöbb, hétköznapokban felmerülő hibát könnyedén lehet orvosolni az ajtóknál, ablakoknál.

A javítás értelemszerűen nem jár olyan költségekkel, munkálatokkal, mint egy komplett csere. Cégünk vállalja a kisebb javításokat, nyílászáró szervizeléseket is, amelyeken keresztül ügyfeleink visszakaphatják a magas komfortérzetüket.

Miért kellenek szakemberek a nyílászáró javításhoz?

nyílászáró javítás, nyílászáró beállítás

Bármennyire is annak tűnik, a nyílászáró javítás közel sem egyszerű feladat. A szereléshez szakemberek kellenek, ugyanis sokféle ajtó, ablak vasalat létezik. Ahhoz, hogy az adott típust meg lehessen javítani, átfogó, pontos ismeretekre van szükség, amik csak az igazán profik birtokában lehetnek.

A hatékony műszaki megoldásokat csak a valódi hozzáértők tudják sikeresen alkalmazni. Ha bármilyen alkatrészre szükség lenne a javításhoz, a tapasztalt szerelők tisztában vannak a minőségi követelményekkel, így ennek megfelelően szerzik be az elemeket.

Keresse szervizünket a javításhoz, ezen kívül vállaljuk még a finom nyílászáró beállításokat is. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk, nálunk valóban a megrendelők az elsők. Bátran ránk bízhatja a munkát, pontosak, körültekintőek vagyunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel, nyílászárói ismét probléma nélkül használhatók lesznek.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Műanyag ajtó, amely nem bonyolítja túl a mindennapokat

Kedveli az egyszerű, kényelmes megoldásokat? A nyílászáró cseréhez ajánljuk figyelmébe a műanyag ajtó beépítést, amellyel könnyebbek a mindennapok.

A nyílászárók sokat hozzátesznek a kényelemhez

műanyag ajtó beépítés

Az otthoni magas komfortérzet sokak számára elengedhetetlen ahhoz, hogy a mindennapok könnyebbek és zökkenőmentesebbek legyenek. Egyesek nem is gondolnák, hogy ezt mennyi minden meghatározhatja, vagyis nem csupán a bútorzat vagy a lakás kialakítása játszanak ebben kulcsfontosságú szerepet.

A kényelemre a nyílászárók is hatással vannak. Az olyan ajtók vagy ablakok rengeteget hozzátesznek a magas komfortérzet kialakításához, amelyek különösebb törődést nem igényelnek.

Éppen ezért megéri jobban átgondolni azt, hogy az ember milyen típusú nyílászáró mellett teszi le a voksát. Amennyiben inkább az esztétikai szempontok kerülnek előtérbe, és emiatt a fa szimpatikusabb lenne, mindenképp számolni kell a plusz feladatokkal.

A fa ajtók, különösen a bejárati nyílászárók a külső tényezők hatására könnyen vetemedhetnek, így pedig nem tudnak megfelelően szigetelni. Folyamatos törődést igényelnek ahhoz, hogy betölthessék rendeltetésszerű szerepüket, azonban ez a rohanó hétköznapokban komoly terhet jelenthet egyeseknek.

Ebből kifolyólag érdemes inkább a praktikum szempontjából megközelíteni a nyílászáró kérdését, és inkább a műanyagból készült típusokat választani. A műanyag ajtó közel sem okoz ennyi bonyodalmat, plusz feladatot, mint a fából legyártott társai.

Műanyag ajtó, amellyel megteremthető a kellemes otthon

műanyag ajtó beépítés

A műanyag ajtók napjaink népszerű megoldásai közé sorolhatók, nem véletlenül, hiszen kedvező tulajdonságaik hozzájárulnak ahhoz, hogy komfortos környezetet lehessen teremteni. A műanyag ajtó a beépítés után hosszú éveken át úgy tölti be rendeltetésszerű szerepét, hogy az embernek semmilyen plusz feladattal nem kell számolnia.

A műanyag ajtók lehetővé teszik a kiadások csökkentését. Mivel nem igénylik az utógondozást, erre nem kell költeni, sőt, időt, energiát lehet megspórolni. Több idő maradhat a pihenésre, kikapcsolódásra az ingatlanban, ezáltal a mindennapok gondtalanabbul telhetnek.

A műanyag ajtó jól tűri a szélsőséges körülményeket, évekkel később sem kell aggódni a vetemedés miatt. Folyamatosan gondoskodik a megfelelő környezetről, kiváló szigetelőképességgel rendelkezik, amely pedig napjainkban nagy segítséget jelent az energiatakarékosság területén.

Műanyag ajtó vásárlás, ami nem terheli a pénztárcát

műanyag ajtó beépítés

Nyílászáró vásárláskor sokaknak lényeges szempont az ajtók ára is. Kifejezetten törekednek az olcsóbb termékek kiválasztására azért, hogy ne fussanak ki a megszabott keretből.

A műanyag ajtó beszerzésekor nem kell aggódni a magas költségek miatt. Cserébe a vevő olyan nyílászáróhoz juthat hozzá, ami százszázalékban megfelel a kor igényeinek. Magas minőséget képvisel, úgy, hogy közben nem igényel felületkezelést, egyéb feladatot.

Mostanában inkább az egyszerűbb alternatívák hódítanak az élet számos területén, így érthető, hogy a műanyagból készült nyílászárók is keresettnek számítanak.

Tapasztalja meg Ön is modern megoldás előnyeit, szerezze be Veresegyházról a műanyag ajtót, és élvezze a kedvező tulajdonságait! Ügyfeleink számára kifogástalan termékeket kínálunk, amelyek minőségére garantáljuk, hogy nem lesz panasz.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. A műanyag ajtó beépítésben is számíthat ránk.

Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Akciós nyílászárókkal költséghatékonyan teheti élhetővé otthonát

A könnyen fenntartható, élhető ingatlan a megfelelő szigetelésű nyílászáróknál kezdődik. Használja ki az akciót, ismerkedjen meg ajánlatainkkal!

Miért a nyílászárókat kell legelőször lecserélni?

akciós nyílászáróSokaknak fontos, hogy otthonuk gazdaságosan fenntartható, élhető legyen, ezért úgy határoznak, hogy belevágnak a felújításba. Több mindennel is kell ilyenkor foglalkozni, sokan főleg a ház szigetelését helyezik előtérbe, arra gondolva, hogy ez az első, és legfontosabb lépés ahhoz, hogy megvalósítsák terveiket.

Az igazság az, hogy a ház teljes szigetelése előtt mindenképp a régi nyílászárók cseréjével kell kezdeni a munkálatokat.

Az ablakok üvegfelületei ebből a szempontból igen érzékeny pontoknak számítanak. A téli hónapokban sok hő távozik az üvegen keresztül, nyáron pedig a nagy hőmérsékletet nem tudja távol tartani. Ennek alapján a felrakott szigetelés sem tud rendeltetésszerűen funkcionálni, folyamatosan romlik az épület energiahatékonysága, így pedig nem lehet spórolni.

Ahhoz, hogy ezen kellemetlenségeket meg lehessen akadályozni, és az ingatlan fenntartása ne terhelje meg a pénztárcát, feltétlenül az ablakok cseréjével kell kezdeni a munkálatokat. Ennek alapján arra lehet következtetni, hogy vásárláskor mindenképp azokat a termékeket kell előtérbe helyezni, amelyek az üvegezés szempontjából is megfelelnek a magas elvárásoknak.

három rétegű üvegezéssel 50%-ra lehet csökkenteni a hőveszteséget, ennek hatása pedig minden téren érezhető.

Milyen nyílászáróra érdemes váltani?

akciós nyílászáróEzen információk birtokában a következő kérdés az, hogy milyen típusú ablakokat tanácsos választani? A kínálat meglehetősen széles, sokféle alapanyag közül válogathatnak az érdeklődők, ám, amely már rengetegszer bizonyított, az a műanyag nyílászáró.

műanyag nyílászárók rendkívül jól teljesítenek a hőszigetelés szempontjából. Üvegezésük, szerkezetük egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy az embereknek könnyebbek legyenek a mindennapjaik. A modern gyártási technológiáknak köszönhetően egyre fejlettebb hőszigetelő képességekkel rendelkeznek ezek a nyílászárók. Emiatt tulajdonképpen verhetetlennek számítanak a piacon, rengetegen választják a műanyag ablakokat, mert nem okoznak csalódást.

A karbantartásuk sem bonyolult, semmilyen hosszadalmas ápolásra nincs szükség ahhoz, hogy sokáig kiszolgálják tulajdonosaikat. A műanyag nyílászárók nem vetemednek, így a szigetelésük sem mehet tönkre. Hosszú éveken át lehet rájuk számítani, nem okoznak csalódást, vételáruk elég hamar, többszörösen is megtérülhet.

Vásároljon akciós nyílászárót!

akciós nyílászáró

Nekünk fontosak a vásárlók, ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél kedvezőbb áron juthassanak hozzá a kifogástalan szigetelésű nyílászárókhoz. Az akciónk keretein belül igazán minőségi megoldásokat vásárolhatnak meg a vevők.

Jelenleg van három rétegű üveges nyílászárónk, ám ennél tudunk kedvezőbbet, amely ráadásul most költségmentesen elérhető. Amit eddig biztosítottunk műszaki tartalmat, az Ug: (üveg hőszigetelési értéke) 0,67 W/m2K.

Ennél most körülbelül 25% -kal jobban teljesít az az üveg, amit felár nélkül kínálunk. Ezt gyári igazolással támasztjuk alá! Ez Ug: 0,5W/m2K.

A rendelést 2023. december 31.-ig tesszük lehetővé. A Hevestherm nyílászárókra 40% kedvezményt kaphatnak a megrendelőink.

Éljen a vonzó vásárlási lehetőséggel, az akciós nyílászárók kifogástalanul teljesítenek, hozzájárulnak a kellemes, költséghatékonyan fenntartható ingatlan kialakításához!

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, vagy szeretné leadni a rendelését, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Fa ablak, a természetes, tartós és gyönyörű nyílászáró

műanyag ablak Veresegyház

A fa ablakok a nyílászáró választásnál az egyik top listás választásnak számítanak. Milyen érvek szólnak a természetes anyagú ablakok mellett?

Az ablakok az épületek hangsúlyos elemei, amik számos funkciót betöltenek. A fény, a hőmérséklet mind olyan tényezők, amiket egy minőségi ablakkal lehet pozitív irányba befolyásolni. A nyílászárók alapanyaga az első számú tulajdonság, amit alaposan meg kell fontolni egy vásárlás előtt.

A fa meghatározó része az ablaknak

Az ablakok kettő anyagból készülnek a mai lehetőségek és fejlettség szerint, műanyagból vagy pedig fából. Milyen érvek szólnak a fa, mint alapanyag mellett? Mielőtt tovább mennénk, lényeges egy rövid kitérőben a fa minőségére is felhívni a figyelmet.

A rossz minőségű faanyag nem tudja ugyanazt a színvonalat nyújtani, mint egy olyan alapanyag, amit hosszú távú használatra alkalmas tulajdonságok jellemeznek. Az ilyen fából készült ablak kerete gyorsan meg tud vetemedni, a karbantartása ellenére is reped és korhad, nem tudja az élettartamát kiteljesíteni. Tehát a drágán vásárolt ablak csak ráfizetés lesz, ha ki kell cserélni néhány év múlva. 

műanyag ablak Veresegyház

Hiába természetes alapanyag a fa, ami sérülékeny is tud lenni, a válogatott anyag beváltja a hozzáfűzött reményeket. Kellemesebb érzetet tud nyújtani egy fa ablak annak, akinek fontosak a természetes anyagú elemek és az sem utolsó szempont, hogy a későbbiekben akár újra is lehet hasznosítani. Tehát nem hulladék lesz a nyílászáróból, hanem új életet kezd majd, csak  más formában.

A fa a drágább kategóriába tartozó nyílászárók közé tartozik. Az egyik oka ennek a természetes anyag, a másik pedig az, hogy több kezelést igényel, mint a műanyag. Emiatt is fontos, hogy körültekintően válasszon ablakot a vásárló. A fa minősége, a válogatott anyag és a gyártási folyamat lépései, a fa kezelésének módja, de a beszerelés is hatással van a termék minőségére és életének hosszára. A nem megfelelő módon kezelt ablakkeret el fog deformálódni, de gyantásodhat is, megjelenhetnek rajta gombák és vetemedni kezd.

A több rétegben ragasztott fát védeni kell a napfény, a gombák, a nedvesség ellen, de ez a védelem megújításra is szorul. A már beszerelt ablakokat szépen karban lehet tartani, pár évente festéssel, csiszolással. Egy ilyen felújítás megelőzi, hogy a fa kiszáradjon és azt is el lehet dönteni, hogy kapjon e egy új színt a nyílászáró. Nem utolsósorban, az ablak életét is megnöveli, amire a műanyag nyílászárók esetében nincsen lehetőség.

Mivel tudja a komfortérzetet emelni a fa?

műanyag ablak Veresegyház

A műanyag nyílászárók nagy népszerűségnek örvendenek, mert olcsón lehet ilyen ablakokhoz jutni, egyszerű őket tisztán tartani és sokszínű kialakításuk mellett még ellenállóak is. Miért válasszon mégis fa nyílászárót?

A fa tulajdonságai a fa ablakot felruházzák pozitívumokkal. A természetes szépsége nem az egyedüli előnye. Meg kell említeni például a kiváló hőszigetelő képességet, ami legalább két rétegű ablaküvegnél, alacsony hő átbocsátási képességgel érvényesül kellőképpen. A fa természetesen szabályozza a pára- és hőáramlást, biztosítva a szellőzést is. A lakásban egészségesebb és szabályozottabb klímát teremt egy ilyen, természetes alapanyagú ablak.

A nyílászárók kiválasztását nem lehet könnyelműen venni, mert az ingatlan értékének és a lakók komfortjának egyaránt fontos előfeltétele. Az új ablakok beszerzését megkönnyítjük azoknak a vásárlóknak, akik hozzánk fordulnak nyílászáró ügyben. A honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén lépjen kapcsolatba kollégánkkal további felvilágosításért, amennyiben fa ablakot Veresegyházáról szeretne rendelni!
Műanyag ablak Veresegyházról: használja ki az őszi szezont!

műanyag ablak Veresegyház

Érdemes kihasználni az őszi szezont az új nyílászárók beszerzéséhez. Az ablakcseréhez Veresegyházán keressen fel bennünket, a minőséget garantáljuk! 

Ellenőrizze az ablakait még az őszi szezon előtt!

Tény, hogy a nyílászárók a tavaszi, nyári szezonban sokkal jobban igénybe vannak véve, nem véletlen, hogy a hozzáértők még a nagyobb hidegek előtt azt szokták tanácsolni, hogy az emberek ellenőrizzék ablakaik állapotát. Tanácsos minden egyes részletüket szemügyre venni, és nem megfeledkezni az ablakkeretekről sem, amik szintén kritikus pontjaik lehetnek a nyílászáróknak.

Ha rossz az illesztés, vagy esetleg az üveg sérült, mindenképp foglalkozni kell a rendbetétellel, vagy akár az ablakcserével. Nem megfelelő állapotú nyílászárókkal különösen kockázatos nekivágni a fűtésszezonnak. A műanyag ablakok kulcsfontosságú szerepet töltenek be abban, hogy ez az időszak ne legyen megterhelő anyagi szempontból.

A rosszul záródó ablakok, ajtók nem csupán a kiadásokat növelik, hanem még a komfort és hőérzetet is rontják, emiatt pedig folyamatosan szükség van a rendszer működtetésére. Hosszú távon ez számos kényelmetlen helyzetet eredményezhet, ráadásul még az épület állaga is romolhat az idő előrehaladtával. Elengedhetetlenek a jól szigetelő ablakok, így, ha az ember úgy látja, hogy elérkezett az idő az ablakcserére, még a fűtésszezon előtt tegyen lépéseket ezzel kapcsolatban!

műanyag ablak Veresegyház

A műanyag nyílászárók segítenek spórolni

Ha az ember valóban szeretne spórolni, és megkönnyítené a téli időszakot, mindenképp műanyag ablakokat kell választania. Ezek a nyílászárók számtalan esetben bizonyítottak már, képesek arra, hogy a régi építésű ingatlanok energia besorolását is pozitív irányba befolyásolják. Óriási előny, hogy nem kell egy teljeskörű felújítást bevállalni azért, hogy lehetőség legyen a kiadások csökkentésére.

A műanyag ablakok hozzájárulnak a kellemes, élhető otthon megteremtéséhez. Elég hamar megtérül a vételáruk, hiszen a téli szezon mellett a nyári hónapokban is éreztetik hatásukat a kifogástalan szigeteléssel rendelkező nyílászárók. A mai modern ablakok valóban a spórolást szolgálják, mindenképp megéri beruházni, foglalkozni beszerzésükkel.

Ezekre a nyílászárókra jellemző még, hogy a kültéri zajokat is távol tartják, így, akik forgalmas helyen laknak, számukra nagyon is érezhető lesz a különbség az ablakcsere után. Ha kisgyermekes családról van szó, az esti altatásnak végre nem lehet akadálya a kinti utcazaj, mert a műanyag ablakok óvják az otthon ettől is.

Műanyag nyílászárók Veresegyházról: a minőséget garantáljuk

műanyag ablak Veresegyház

Megéri hozzánk fordulni az új nyílászárókért, rendeljen műanyag ablakot Veresegyházról! Cégünk tudja, hogy mire van szükség ahhoz, hogy az ügyfelek kellemes és könnyen fenntartható ingatlanban éljenek.

Cégünk Veresegyházán az ablakcseréhez teljeskörű segítséget tud nyújtani. Elengedhetetlen a nyílászárók beépítésénél a precíz, szakszerű kivitelezés, mert csak így lehet megtapasztalni a műanyag ablakok, ajtók tökéletes szigetelő hatását.

Vállaljuk a felmérést, beépítési munkálatokat, és természetesen garanciát is biztosítunk a végeredményre. Kedvező feltételek mellett cserélheti ki ablakait, ezt most érdemes kihasználni, mert télen már sokkal körülményesebb lenne ezzel foglalkozni.

Forduljon hozzánk bizalommal, és kezdje a fűtésszezont modern, új ablakokkal! Garantáljuk, hogy elégedett lesz a kivitelezéssel. Honlapunkon bővebb információkat találhat rólunk, termékeinkről, tevékenységi körünkről.

Ha kérdezni szeretne, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Veresegyházi ablakok Hevestherm minőségben, műanyagból

műanyag redőnya, lumínium redőny

A legelterjedtebb árnyékoló az alumíniumból gyártott vagy műanyag redőny. Úgy gondolja, hogy már untig ismeri ezt az árnyékolót? Mi elárulunk néhány érdekes dolgot róla.

Egy árnyékoló, aminek komoly történelme van

A redőny mindig is a védelmet képviselte, az emberek az ókor óta használják ezt az eszközt. A redőny ősének tekinthető szerkezeteket az ókori emberek a nyílászárók zárására használták, csak a későbbiekben váltak belőlük árnyékolók. A ma ismert funkcióját csak a 19. században nyerte el ez a szerkezet és vált az egyik legkedveltebb árnyékolástechnikai eszközzé.

A mai redőnypalást megalkotója egy német mester volt, aki fából készítette és az ablakokhoz méretezte az eszközt. A fa, mint a redőnyök eredeti alapanyag nem maradt túl sokáig egyeduralkodó. Ennek kettő oka van. Egyrészt az új, modern és tartósabb alapanyagok pozitív tulajdonságaival szemben a fa nem tudta felvenni a harcot, másrészt a második világháborút követően a fa, mint alapanyag, sajnos nehezen elérhetővé vált, ezért ki kellett találni, hogy mivel is lehetne helyettesíteni. A fa redőnyök helyét mára átvette az olcsó és megbízható műanyag és a felső kategóriát képviselő, rendkívül időtálló alumínium változat.

Feladatok és funkciók

műanyag redőnya, lumínium redőny

A redőnyök nem csupán árnyékolók, mert a mai modellek több funkcióval is rendelkeznek. Mindegyik redőny funkció egyetlen célt szolgál, nem mást, mint a védelmet. A lehúzott állapotban használt árnyékoló egyúttal védelmet ad a zajok, a betörés, a hideg vagy a meleg áthatolása ellen is. Ne feledkezzünk meg az UV sugárzásról sem, ami ma komoly veszélyforrás az emberi egészségre nézve.

A legtöbb redőny fehér, szürke, illetve bézs színt kapott. Mi ennek az oka? Egyszerű, ezek a színek voltak sokáig elérhetőek, semlegesek, tehát minden épülethez illenek. Ma már gyakorlatilag bármilyen színárnyalatra festhető egy redőny, de a vásárlók nagy része kitart a klasszikus modellek mellett.


Mit bír el egy ilyen árnyékoló?

műanyag redőnya, lumínium redőny

Az ilyen típusú árnyékolók igencsak masszívnak tűnnek, ám nem bírnak el mindent. A gyakori nyári viharok és az egész őszi évszakra kiterjedő esők veszélyt jelentenek az épségükre nézve. Mit tehet az árnyékoló tulajdonosa, hogy megóvja a nyílászáró kiegészítőjét? Érdemes pár alapvető tanácsot megfogadni, mert napjaink szélsőséges időjárása indokolja a fokozott odafigyelést az értékek megóvása érdekében.

Jó tudni, hogy az árnyékolókat a gyártók tesztelik és az eredményeket a Beaufort – skála (Bft) alapján kategorizálják. Az egyes modellek ellenállósága viharral szemben a 0-12-ig terjedő skálán értékelhető, ahol a 0 a szélcsendnek felel meg, a 12 pedig az orkán erejű szélnek. A gyártók az értékeket feltüntetik a termék leírásában.

Mindig teljesen leeresztett redőnyökkel szabad a szeles időjárást átvészelni. Lehetőség szerint szélérzékelőt és a redőnyt leengedő automata motort is ajánlott felszereltetni. A motorizált árnyékolókkal egyébként is sokoldalúbb lesz az ingatlan, így nem érdemes a kézi vezérléssel megelégedni.

Akár műanyagot, akár alumínium redőnyt választ, legyen az új árnyékolót veresegyházi redőny a nyílászáróin! Azt minden vásárlónak garantálni tudjuk, hogy az általunk értékesített termékek az élvonalba tartoznak. Amennyiben megbízható és ennek köszönhetően éveken át jól működő kiegészítőket szeretne az ingatlanához vásárolni, úgy nálunk a legjobb helyen jár.

A munkatársainkhoz bármikor fordulhat segítségért, ha információra van szüksége a rendeléshez. A weboldalunkon a termékleírások mellett az elérhetőségeinket is megtalálja.
Veresegyházi ablakok Hevestherm minőségben, műanyagból

Veresegyházi ablakok

Eredeti, Hevestherm nyílászárók egyenesen Veresegyházáról. Az új ablakokat csak egyszer kell megvenni és hosszú időre az otthona részévé válnak.

Az ablakokkal szemben alapvető elvárás, hogy elég sokoldalúak legyenek. Ma már közel sem elegendő az, ha egy ablak alacsony gondozási igénnyel készül vagy megfizethető áron lehet hozzájutni. Ennél sokkal több kell ahhoz, hogy az ablak elnyerje a kiemelkedő jelzőt is.

Miért éri meg, ha az ablak műanyagból készül?

A műanyag nyílászárók népszerűek, ha ablakokról van szó, mert a márkák és a gyártók is igyekeznek lépést tartani az igényekkel. A vásárlóknak olyan ablakokra van szükségük, amik nem kerülnek vagyonokba, környezetbarát alapanyagokból és modern technológiák segítségével készülnek, de fontos a funkciójuk is.

A műanyag ablakokkal például olyan nyílászárókat vásárol, amik az egyik legnagyobb kinccsel tudják megajándékozni, ami ma létezik, vagyis a nyugalommal. Egy ablak erre többféle módon is képes. Vegyük sorra, hogy mi minden zavarhatja meg az otthonában, amit egy minősített, színvonalas ablak ki is tud védeni!

A városi élet sajnálatos velejárója a zaj, ami az utcáról, a szomszédságból, a nyüzsgő életből szivárog be egy lakásba. Az igazán hatékony ablak képes kizárni az autók berregő motorjának, a zsibongó játszóterek vagy a hajnali kukásautó zajának hangjait. A speciális hanggátló üveg, amit több rétegben szerelnek be az ablak profiljába nagyszerűen felfogja és tompítja a hangokat, megteremtve a szobákban a harmóniát.

műanyag ablak

A másik kihívás a hőmérséklet megtartása. A meleg és a hideg időjárás váltakozása, a fűtés és a hűtés céljára tervezett készülékek használatát követeli meg. Ma főleg nem mindegy, hogy mennyi energia árán lesz kellemes meleg télen és mekkora időtartam kell ahhoz, hogy a kánikulát ki lehessen zárni a szobákból.

A Hevestherm minősített műanyag nyílászáróira jellemző, hogy nem spóroltak az üveggel és a légkamrákkal. Az ablakok hőszigetelő képessége azon múlik, hogy hány légkamra kapott helyet az ablak tokjában, illetve milyen és mennyi üveglap alkotja magát az ablakot.

Ha ennyi pozitívum még nem lenne elég, tovább is tudjuk folytatni a prémium, Hevestherm ablakok dicséretét. A biztonság is rendkívül fontos egy olyan kiegészítő esetében, mint amilyen az ablak. Az ablaküveg akár biztonsági üvegből is készülhet, de az erős profilok is hozzájárulnak ahhoz, hogy a vásárló nagyobb biztonságban érezze magát a saját ingatlanában. Minden modell extrákkal is kiegészíthető, így a vásárló olyan ablakot tud használni, ami a legjobban ki tudja szolgálni az igényeit.

A külcsín sem marad el az ablak teljesítménye mögött

műanyag ablak

A műanyag ablak beépítéssel nem csupán tökéletesen szigetelő nyílászárókat kap a vásárló. Ezen felül modern és letisztult megjelenésű ablakok is kerülnek az ingatlanba. A Hevestherm ablakok egyes modelljei elegáns alumínium borítással készülnek, karcsú, formás profilokkal. A könnyen kezelhető, fenntartható ablakok üvege a több tucat színfóliának köszönhetően kaphatnak egyedi színt is. Az ablaküveg és a profil is színezhető.

A csapatunk készséggel áll a rendelkezésére minden ügyfélnek, aki új nyílászárókkal tervez, legyen szó vásárlásról vagy beépítésről. A kiváló termékek mellé megkapja a csapatunk szaktudását is a nyílászárók beszereléséhez. A munkánkra árajánlatot állítunk össze, az elvégzett feladatokra pedig természetesen garanciát is vállalunk. Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ajánlatunk, lépjen velünk kapcsolatba az egyik elérhetőségünkön és tudjon meg többet rólunk!
Szabaduljon meg a régi bejárati ajtótól!

bejárati ajtó beépítés

A régi bejárati ajtótól jobb megszabadulni. Váltson modern darabra, találja meg nálunk az ideálisat, vállaljuk a nyílászáró beépítését is!

Pontosan miért is kell lecserélni a régi bejárati ajtókat?

Sok ingatlannál lehet találkozni több éves bejárati ajtókkal, amelyekkel egyre több probléma merülhet fel. Az évek először esztétikai szempontból ütköznek ki: a kopott ajtók rendkívül lehangoló látványt nyújtanak, és az emberek hiába próbálnak meg ezen javítani, nem igazán használ az utólagos festés, javítás.

A homlokzat kinézetét nagyban befolyásolja a bejárati ajtó látványa is. Egy szép, modern nyílászáróval a homlokzat ismét kifogástalan lehet. Az esztétikai tényezők nem mindenkit zavarnak, az viszont már igen sok kellemetlenséggel jár, hogy a nyílászáró nem megbízható szerkezetileg.

A nehezen zárható nyílászárókkal sokat bajlódhatnak az emberek. Nem mindegyik tűri jól a szélsőséges körülményeket, pedig erre egész évben fel kell készülni, hiszen az időjárás, hőmérséklet próbára teheti a bejárati ajtókat is. A meleg, hideg hatására elkezdhet szorulni az ajtó, ez pedig a reggeli rohanásban nem igazán jön jól.

régi bejárati ajtók nem rendelkeznek azokkal a biztonsági funkciókkal sem, amikkel viszont a modern nyílászárók igen. Sajnos több betörésről is lehet hallani, amik amiatt is következhettek be, mert a régi bejárati ajtókon egyszerűen átjuthattak a betolakodók. A mai, biztonsági tulajdonságokkal bíró nyílászárókkal nem lenne ilyen könnyű dolguk a betörőknek.

Találja meg nálunk új bejárati ajtóját!

bejárati ajtó beépítés

Amennyiben Ön is tapasztal problémákat a bejárati ajtóval kapcsolatban, itt az ideje, hogy váltson. Nyílászáróink kínálatában olyan termékekkel találkozhat, amelyek nem okozhatnak csalódást szerkezeti és esztétikai szempontból sem.

A bejárati ajtók roppant hosszú élettartammal rendelkeznek, emellett a színtartósságra sem lehet panasz. Ezáltal nem kell utólag javítani, festeni a nyílászárók felületét, mert azok megőrzik az árnyalatukat sokáig. Nagyon kellemetlen, ha gyakran kell cserélni a bejárati ajtókat, érthető, hogy, ha már a vevők lépnek ezen a területen, szeretnék a legjobb nyílászárókat megtalálni.

Ha megtekinti a választékot, láthatja, hogy a bejárati ajtók üvegbetétekkel is elérhetők. Ezáltal több fény juthat be a helyiségbe. Elsősorban olyan személyeknek ajánljuk ezt az opciót, akiknél például az előszoba túl sötét, és szeretnének ezen javítani, a jobb körülmények érdekében.

Bejárati ajtó beépítéssel

bejárati ajtó beépítés

Akik a bejárati ajtójukat Veresegyházról szerzik be, nem csupán minőségi, modern nyílászárókat vásárolhatnak, hanem még a beépítésre sem lehet gondjuk. Itt egy helyen intézhetnek mindent az ügyfelek, ami nagy könnyebbség, hiszen plusz időt, energiát felemészthet a nyílászáró vásárlása után az ideális szakemberek megtalálása.

Cégünk teljeskörű szolgáltatást kínál az ügyfeleknek, akik így kényelmesen, gyorsan le tudják cserélni a régi bejárati ajtókat. Ennek a lehetőségnek a nagy előnye, hogy el lehet kerülni a szakszerűtlen kivitelezéseket, amik esetleg a jövőben problémákat okoznának a nyílászárók használata során. Nincs utólagos javítás, amire kellene költeni, ezzel pedig még pénzt is lehet spórolni.

Legyen az ügyfelünk, és szerezze be a nyílászárót valódi szakértőktől! Honlapunkon bővebb információkat is találhat az elérhető bejárati ajtókról. Rugalmasak, megbízhatók vagyunk, a korrekt árakról sem feledkezünk meg. A rövid határidőkre is odafigyelünk!

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.A klíma mellé a műanyag nyílászáró okos választás

műanyag nyílászáró veresegyház

A nyár megállíthatatlanul közeledik. Ha még nincsen új ablaka, de szeretne, javasoljuk a műanyag nyílászárókat az ablakcseréhez.

A nyár, a klíma és az ablak kapcsolata

Mi köze egy új ablaknak a nyárhoz? Nagyon is sok, mert ebben az évszakban tárjuk ki leggyakrabban szélesre a nyílászárókat. A friss levegő, a nyár illatai, a hőségben jól eső éjszakai fuvallat az ablakokon keresztül áradnak be a szobákba. Azonban egyre több helyen található már klíma berendezés is, aminek a működtetéséhez éppen hogy zárt ablakokra van szükség.

A légkondicionáló nélküli hétköznapok a kétségbeejtően forró nyári napokon már felérnek egy kínzással. A hosszan tartó melegnek komoly egészségügyi kockázatai vannak, arról nem beszélve, hogy semmire nem lehet koncentrálni a munkától a pihenésig, ha kellemetlenül felmelegedett szobában kell tartózkodni.

Nem mindegy, milyen áron hűsölhet

A hűtésnek megvan az ára, súlyos forintokba kerül a nyári harminc fokot élhető 22-re csökkenteni. A hűtés több energiát emészt fel, mint a fűtés, ez pedig azt jelenti, hogy a meggondolatlanul használt klíma igencsak drága dolog. Egy fok mínuszt elérni háromszor annyi energiába kerül, mint egy fok pluszt növelni a lakás hőmérsékletén. A jól záródó ablakokkal komfortos, nem utolsó sorban pedig megfizethető is lesz a nyár az otthonában.

Egy modern műanyag nyílászáró, aminek a szigetelése kifogástalan, képes visszaszorítani a hűtés költségeit. A falak hőszigetelése, a nyílászárók szigetelése megtartja a szobák hőmérsékletét, ennek köszönhetően kevesebbet kell mennie a klímának. Ne engedjen a hőségnek, se pedig a magas energiaáraknak!

A nyílászárókat gyártó  Hevestherm hivatalos márka képviselőjeként a cégünk kiváló termékeket értékesít. A korrekt műanyag nyílászáró árak mellett biztosítunk a vásárlóknak színvonalas szolgáltatásokat is. Komplett beépítést vállalunk a tőlünk megrendelt veresegyházi műanyag nyílászárókra. Minden tájékoztatást megadunk az érdeklődőknek, amennyiben felveszik velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken.Bejárati ajtók: minőség és kifogástalan esztétika

bejárati ajtó

Szeretne minden szempontból kifogástalan bejárati ajtóhoz hozzájutni? Tekintse meg kínálatunkat, itt megtalálja az elképzeléseihez illőt!

A bejárati ajtó vásárlásnak sokan igencsak összetett elvárásokkal vágnak neki. Szeretnék megtalálni a megbízható, ugyanakkor esztétikai szempontból is kifogástalan nyílászárót. Ezek az igények teljesen természetesek, hiszen egy bejárati ajtó több funkciót is ellát. Hozzájárul az igényes összképhez, egyúttal biztosítja a ház védelmét is.

Érdemes körbenézni a kínálatunkban, ahol az összetett elvárásoknak megfelelő bejárati ajtókkal találkozhatnak a vevők. Tisztában vagyunk azzal, hogy sokan nem kötnének kompromisszumot egyik tényező kárára sem, ezért nyílászáróink szerkezetileg és esztétikailag egyaránt hibátlanok.

A kiválasztott bejárati ajtó hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálja a tulajdonosát. Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékeinkről vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Korszerűsítse otthonát új, műanyag ablakokkal!

műanyag ablak veresegyház

modern műanyag ablakok beépítésével tovább javíthat otthona energiahatékonyságán! Forduljon hozzánk bizalommal új nyílászárókért, spóroljon okosan! 

Az elmúlt időszakban sokan cserélték le a régi, sokat fogyasztó háztartási gépeiket új, energiahatékony darabokra. Azonban annak, aki még többet szeretne spórolni, mindenképp érdemes az ablakcserét is mielőbb beiktatnia, ugyanis a korszerű műanyag ablakok sokkal hatékonyabban védik az ingatlant a külső hatásoktól. 

A műanyag ablakok remekül hőszigetelnek, nagyságrendekkel jobban, mint a régi, egyrétegű üvegből álló társaik. Az igen magas energiaárak miatt most igazán megéri váltani, hiszen a jó hőszigetelésnek köszönhetően kevesebbet kell fűteni. A korszerű nyílászárók hatása természetesen nyáron is érződni fog, hiszen kevésbé engedik felmelegedni a lakást. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon bizalommal hozzánk és szerezze be új műanyag ablakait Veresegyházról! Ha kérdése merült fel, bátran keresse munkatársainkat a megadott elérhetőségeinken! Műanyag nyílászáró akció limitált ideig!

műanyag nyílászáró

Új műanyag nyílászárót most éri meg vásárolni! A minőségi nyílászárónak nem kell drágának lennie, ha a kedvezményeket is figyeli!

Itt a nagy lehetőség, hogy olcsóbban vásároljon új nyílászárókat! Ablakot és ajtót is kedvezményes áron tud rendelni, ha tőlünk vásárol. Azonban ne halogassa túl sokáig a döntést, mert a mi nyílászáró akciónk csak egy hónapig tart! Az akció május 25.-én kezdődött és egészen június 25-ig lehet vele élni. A legfontosabb információról se feledkezzünk meg, az akció egészen 40%-kal olcsóbban megvásárolható műanyag nyílászárókat jelent! A megvásárolt nyílászárókat be is szereljük!

Ne feledje, hogy a cégünk által forgalmazott műanyag nyílászárók közül minden egyes Hevestherm típusú és műanyagból gyártott nyílászáró részt vesz az akcióban! Ha van olyan termék, amit már korábban kinézett az ingatlanába, akkor tovább már ne várjon és vegye meg a rendelkezésére álló maradék idő alatt, közel féláron! A további tájékoztatáshoz keressen minket a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!Műanyag nyílászárók tolószerkezettel, nagy méretű ablakokhoz

műanyag nyílászáró

A műanyag nyílászáró hagyományos és tolószerkezetes formában is megrendelhető, de a döntésre hatással van a nyílászáró mérete. A nagy méretű ablakok teret adnak a panorámának, de csak akkor lehet velük könnyen bánni, ha kezelhető formában építik be őket. Ilyen nyílászáró típus a tolószerkezetes ablak is, amit direkt az átlagosnál nagyobb ablakokhoz terveztek.

A műanyag nyílászárók tolószerkezettel is készülhetnek, ezt a megoldást pedig kimondottan a megszokottnál nagyobb méretű ablakokhoz alkalmazzák. A nagy méretű ablakok használata ennek megfelelően biztonságosabb és még egyszerűbb is. A hagyományos ablakszárnyak beépítése nem ajánlott, mert csak több gonddal jár hosszú távon, mint előnnyel. A befelé nyíló ablakszárnyakat súlyuknál fogva nehezebben bírja el a nyílászáró kerete és még azzal is számolni kell, hogy túl nagy helyet foglalnak el kinyitott állapotban. A tolóablakos megoldás viszont minden, a méretből és súlyból fakadó problémán egyszerre tud segíteni. Már csak meg kell találni azt a műanyag nyílászárót, ami minden feltételnek eleget tud tenni. Egy ilyen műanyag nyílászáró nem csak ablakokra kerülhet, terasz ajtóra, panoráma ablakokhoz is nagyon jó választás.

Keresse kollégáinkat bizalommal, ha modern és sokoldalú  műanyag nyílászáróra van szüksége! A cégünk által forgalmazott termékek a kiváló ár-érték arányban kapható, műanyag nyílászárókat képviselik. Nem kell lemondani a nagy üvegfelületekről, a szebb kilátásról, a napfényesebb szobákról. Egy jól megtervezett tolószerkezetes ablak hibátlanul záródik és nagyszerűen hőszigetel is, a normál méretű ablakokhoz hasonlóan.

Ne elégedjen meg az átlagossal, ha olyan megoldást is talál, ami valóban az igényeihez tud igazodni! A magas minőséget és a sokoldalúságot megtalálja egy műanyag nyílászáróban is. Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ajánlatunk, vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal! A megadott elérhetőségeink valamelyikén segítünk Önnek kiválasztani az ingatlanához illő minőségi, műanyag nyílászárót!
Az alumínium nyílászárók tulajdonságai

alumínium nyílászárók

Alumínium nyílászárók széles választékban, kedvező áron, beépítéssel együtt - ha felújítja az otthonát, forduljon hozzánk!

Az alumínium nyílászárók különleges helyet foglalnak el a nyílászárók csoportjában: egyrészt viszonylag ritkák, ezért mondhatjuk rájuk, hogy exkluzívak, másrészt számtalan előnnyel rendelkeznek, amelyeket érdemes kihasználni.

Az alumínium nyílászárók között minden nyílászárótípus megtalálható, így gyártanak például alumínium tolóajtókat, ablakokat és bejárati ajtókat is. Az alumínium nyílászárók egyik legfontosabb előnye a stabilitás; mivel az alumínium egy igen merev anyag, így gyakorlatilag örök életűnek is mondhatjuk, ráadásul az alumínium nem rozsdásodik - a korrozív rétege inkább védi a fémet, mint roncsolja -, az időjárás és a napsugárzás hatására nem deformálódik, könnyű, és alapvetően semmilyen utólagos kezelést nem igényel. Az alumínium nyílászárók további előnye, hogy bármilyen, a RAL-skálán megtalálható színben megrendelhetőek.

Fontos viszont tisztában lenni azzal is, hogy milyen hátrányai vannak az alumínium nyílászáróknak, hiszen egy felelősségteljes döntést kizárólag így lehet meghozni. Az alumínium, lévén fém, könnyen vezeti a hőt, így nyáron könnyen átforrósodik, ha közvetlenül éri a napfény, míg télen könnyen lehűl. Természetesen az alumínium nyílászárók kerete többnyire tartalmaz hőszigetelést, ám ez sajnos nem nyújt 100%-os megoldást erre a problémára. Fontos tudni, hogy az alumínium fizikai behatásra - például ütésre - könnyen deformálódik, és ennek javítása nemcsak nehéz, de költséges is lehet. További hátrány, hogy kizárólag porfestés alkalmazható rá, más festékek nem tapadnak meg rajta megfelelően.

Ha mérlegelte az előnyöket és hátrányokat, és az alumínium nyílászárók mellett döntött, cégünk a rendelkezésére áll! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az alumínium nyílászárók iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott termékeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!A SmartSlide tolóajtók nem hiányozhatnak a modern irodaházakból sem!

SmartSlide tolóajtók

SmartSlide tolóajtók magánlakásokba és irodaházakba, megfizethető áron, magas minőségben - forduljon hozzánk, és válasszon Ön is korszerű nyílászárót! 

A modern építészetben rendkívül fontos szerepet kapnak a nagy üvegfelületek, a természetes fény, a tágas, nyitott terek és persze a kényelem. Ez még inkább megmutatkozik az irodaházak kivitelezésénél, ahol gyakran szinte az egész homlokzat üvegből áll. Azonban ahhoz, hogy ennek az előnyeit maximálisan ki lehessen használni, érdemes erkélyekkel, tágas teraszokkal is ellátni az épületeket, és modern SmartSlide tolóajtókkal biztosítani az átjárási lehetőséget. 

A SmartSlide tolóajtók előnye, hogy hatalmas üvegfelülettel rendelkeznek, így rendkívül világossá varázsolják a belső tereket. Így folyamatosan keresett, korszerű megjelenésű, természetes fénnyel megvilágított, adott esetben napfényes irodák kialakítására van lehetőség. A SmartSlide tolóajtók könnyen kezelhetőek, egy mozdulattal lehet őket kinyitni és bezárni, és zárt állapotban sem takarják el a csodás kilátást. Ennek köszönhetően a SmartSlide tolóajtókkal ellátott irodahelyiségek rendkívül népszerűek az olyan cégek körében, akik modern, jól felszerelt helyet keresnek, ahol öröm dolgozni és ahol büszkén fogadhatják majd ügyfeleiket. 

SmartSlide tolóajtók további előnye a hosszú élettartam, a megbízható működés és az időjárás viszontagságainak is ellenálló szerkezet. A termékek ára a rengeteg jó tulajdonság ellenére megfizethető, így nem emelik meg jelentősen a kivitelezési költségeket. Többféle stílusban és színben elérhetőek, és az ajtószárnyak felosztottsága terén is különböző változatokból válogathatnak az érdeklődők. 

Önnek is éppen egy ilyen korszerű nyílászáróra lenne szüksége? Akkor a legjobb helyen jár! Keressen minket bizalommal bővebb tájékoztatásért a SmartSlide tolóajtókkal kapcsolatban akár még ma! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, és minden felmerülő kérdésére szívesen válaszolnak. Lakásfelújítási támogatás: nyílászáró cserére is igényelhető!

nyílászáró csere

nyílászáró csere lakásfelújítási támogatásból is megoldható - bízzon meg bennünket a munkálatok kivitelezésével!

Nyilván Ön is hallotta már - hiszen ettől zeng a sajtó -, hogy 2022. december 31-ig igényelhető a lakásfelújítási támogatás, azaz jövő év végéig bőven van idő elvégeztetni az otthonán azokat a munkálatokat, amelyek után az állam egy maximum 3 millió forintos visszatérítést ad, amennyiben számlákkal tudja igazolni a költéseit. A nyílászáró csere, azaz az ablakok, az ajtók, sőt, a redőnyök cseréje is finanszírozható tehát a lakásfelújítási támogatásból!

Amennyiben régóta halogatja már az ablakcserét, most jött el az ideje! Cseréltesse ki cégünkkel ne csak ablakait, de ajtóit és redőnyeit is, a költségek felét pedig igényelje vissza a lakásfelújítási támogatás keretein belül! Az ajtócseréhez, illetve minden egyéb nyílászáró cseréjéhez kiváló minőségű termékeket kínálunk kedvező áron!

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége a nyílászáró cserével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!
Nyílászáró csere lakástámogatással!

nyílászáró csere

A nyílászáró csere lakásfelújítási támogatásból olcsóbb! Vannak olyan feladatok, amik apróságnak tűnnek, nem járnak látványos változással, de a hatásuk annál jobban érezhető. Az ablakok, ajtók vagy akár az árnyékolók cseréje is ebbe a kategóriába tartozik. Mikor van szükség a nyílászáró cserére és ami talán még fontosabb, mennyibe kerül egy teljes nyílászáró csere, természetesen minőségi kivitelben? Az ablakcsere, ajtócsere vagy a redőnycsere is szükségessé válhat akkor, ha azok már nincsenek használható állapotban vagy egyszerűen csak elavultak és nem illenek már az ingatlanhoz. Sokan akkor szánják rá magukat a nyílászáró cserére, ha nem maguknak tervezik, hanem a következő lakóknak. Valóban, egy kis felújítás és máris többet nyerhet vele, mint amennyit költött rá.

A lakásfelújítási támogatás az idei év egyik régóta várt fejleménye, amit mindenkinek érdemes kihasználni, aki jogosult rá és régóta halogatott felújításokat tervez. Itt az alkalom, hogy egy kicsit kipofozza a lakást vagy a házat és magasabb áron adja el a felújítást követően. Ha már eldöntötte, hogy az ingatlanpiacra dobja és meghirdeti az otthonát, előtte még forgassa bele a lakásfelújítás támogatás összegét és költse a nyílászáró cserére! Meglátja, hogy mindez megéri a fáradtságot, az utánajárás, a szervezés, az ügyintézés, a ráfordított idő is.

A nyílászáró csere ott kezdődik, hogy Ön eldönti, milyenek legyenek az új ablakok, ajtók vagy akár a nyílászáróhoz illő redőnyök. A döntést megkönnyíti, ha van kéznél egy olyan cég, aminek impozáns termék kínálata és ügyes csapata van. Ezek lennénk mi. Forduljon hozzánk bizalommal és találja meg a minőségi ablakokat, ajtókat az általunk forgalmazott korszerű termékek között, amikkel energiatakarékosabb háztartást lehet fenntartani! Természetesen az első lépéstől az utolsóig segítünk, tehát az ügyfeleinknek a szállítást és a beszerelést is vállaljuk.

Ne maradjon le a lakásfelújítási támogatás lehetőségeiről, kérjen árajánlatot nyílászáró cserére azonnal elérhetőségeinken!Beltéri ajtók Veresegyházáról!

beltéri ajtó

beltéri ajtó kiválasztását ne bízza a véletlenre, döntsön Ön is tudatosan, ha nyílászárót vásárol! A nyílászárók között a beltéri ajtók azok, amiket a legjobban lehet az egyéni ízléshez választani, még ahhoz sem kell ragaszkodni, hogy mindenhol legyen ajtó a lakásban vagy házban. Ahol viszont van ajtó, ott nem mindegy, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkező nyílászáró kerül az ajtókeretbe.

beltéri ajtó kiválasztásának szempontjai között szerepel az ajtó alapanyaga. A tömör fa ajtók ma már ritkák, helyettük jó minőségű, falemezből készült változatok kaphatóak, mint a CPL, illetve a fa rostszálakból ragasztott MDF ajtók. Mindegyik strapabíró, kopásálló, karcálló, ellen tud állni a párának, a hőnek, jól szigetel, ráadásul sokféle felülettel készül. Léteznek még fém, üveg és persze a modern termékgyártás népszerű alapanyaga a műanyag.

beltéri ajtókat sokan stílus, szín alapján választják, tehát a külső jegyeket veszik figyelembe. Ez is fontos, de nem jelenti az ajtó kiválasztásának kizárólagos szempontját. Arra is fontos ügyelni, hogy ha épülőben lévő ingatlanhoz választ ajtót, csak az utolsó simítások után kérjen beépítést, ezzel ugyanis megkönnyíti a szakemberek dolgát, ez igaz a felújítási munkálatokra is.

A beltéri ajtó lehet színes vagy fehér, fa utánzatú és sima, kazettás vagy üvegbetétes is. A döntés a vásárlóra van bízva, aki eldöntheti, hogy melyik tetszik neki. A Veres-Therm veresegyházi beltéri ajtói között minden vásárló talál olyan nyílászárót, amit az otthonában, ingatlanában el tud képzelni hosszú távon. A beltéri ajtó egyszerre nyílászáró és dizájn elem is, tehát mindkét oldal követelményeinek meg kell tudni felelni, ha lehet akkor ugyanolyan maradéktalanul.

Ha minőségi beltéri ajtót keres, forduljon veresegyházi cégünkhöz és válasszon Veres-Therm ajtókat ingatlanához! Kérjen bővebb tájékoztatást az általunk forgalmazott termékekről és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokról! A kollégáink elérhetőek a honlapunkon szereplő telefonszámon vagy email címen!
A lakásfelújítás támogatás 2021 programról bővebben

lakásfelújítási támogatás

lakásfelújítási támogatás 2021 program remek lehetőség arra, hogy a gyermekes családok a lehető legjobb áron korszerűsítsék otthonukat. 

Idén januártól 2022. december 31-ig lehet igénybe venni a lakásfelújítási támogatás 2021-et, ami már most rendkívül népszerű. A cél a gyermeket nevelő családok otthonának korszerűsítése, életkörülményeik javítása. A kedvező feltételeknek köszönhetően nagyon sokan jogosultak rá, és mivel a támogatott tevékenységek köre is széleskörű, így rengeteg embernek nyújt kiváló lehetőséget. Nézzük egy kicsit bővebben a legfontosabb tudnivalókat a lakásfelújítási támogatás 2021-el kapcsolatban!

A támogatás feltétele, hogy az igénylő legalább egy gyermeket neveljen, minimum egy éve rendelkezzen folyamatos TB-jogviszonnyal és ne legyen köztartozása. Feltétel még, hogy legalább 1 éve az adott ingatlanban éljen az igénybe vevő, kivéve, ha az elmúlt egy évben történt a lakásvásárlás. 

lakásfelújítási támogatás 2021 lényege, hogy az állam a számlával igazolt kiadások 50%-át, de maximum 3 millió forintot visszatérít. A legnagyobb mértékben tehát egy hatmillió forintos felújítás esetén használható ki. A támogatás utólagosan kerül kifizetésre, a számlákat pedig a felújítási munkák befejezése utáni 60 napon belül kell benyújtani a Magyar Államkincstár részére. A lakásfelújítás támogatás 2021, mint már említettük, rendkívül sokoldalú. A teljesség igénye nélkül igénybe vehető a külső nyílászárók cseréjére, árnyékolástechnikai termékek telepítésére, mint például, redőny, spaletta, rovarháló, de még akár napelemes rendszer kiépítésére is. A támogatással így rendkívül kedvező áron lehet ablakot cserélni, vagy akár új bejárati ajtót vásárolni. Fontos, hogy a költségeket igazoló számlák 50-50%-ban tartalmazzák az anyagköltséget és a munkadíjat. 

Amennyiben úgy döntött, hogy igénybe veszi a lakásfelújítási támogatást 2021 programot, forduljon hozzánk bizalommal, cégünk minőségi szolgáltatásokkal várja! Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről! Műanyag redőnyöket ajánlunk, ha megbízható árnyékolót szeretne!

műanyag redőnyök

műanyag redőnyök sokoldalú árnyékolók, amikben nem fog csalódni Ön sem! A redőnyök a legnépszerűbb beltéri árnyékolók közé tartoznak. Nem véletlenül van belőlük szinte minden ablakon. A redőnyök is haladnak a korral, a gyártók fejlesztéseinek köszönhetően ma már több alapanyag és számos színárnyalat is a rendelkezésére áll a vásárlóknak. 

A fa alapanyagnál jóval erősebb és kezelhetőbb változatok jelentek meg a kínálatban, ennek köszönhetően az ablakokon az alumíniumból készült változatok és a műanyag redőnyök is láthatóak. Most, hogy a kínálat színesebb, a vásárlóknak is könnyebb választani az igényeik és az elvárásaik alapján vagy mégsem? Sokan elbizonytalanodhatnak, hogy akkor melyik típusú árnyékolót, milyen alapanyagból készült redőnyt kellene választaniuk. Segítünk nekik egy kis összefoglalóval.

A műanyag redőny azok számára ajánlott árnyékoló, akik nem szeretnének kifejezetten magas összeget kiadni az árnyékolókra, de igényes redőnyt akarnak az ablakaikon használni. A műanyag redőny rendelkezik a minőségi redőnyök minden pozitív tulajdonságával, de azzal nem árt tisztában lenni, hogy az alumínium erejével mégsem vetekedhet. Ahol az ablakok alacsonyan vannak és a betörőkkel is számolnak, ott inkább ezt az alapanyagot javasoljuk, de más esetben a műanyag redőny is jól teljesít.

A műanyag redőny a kiváló ár-érték aránynak köszönhetően nem követel meg nagy anyagi befektetést, mégis sokat tud nyújtani. Belátható ideig strapabíró és teszi a dolgát, minden komfortot képes biztosítani. A hangszigetelés mellett lehúzott állapotban hőszigetel és elfogja a belátást. A mozgalmasabb környéken épült ingatlanokra függöny helyett vagy mellé érdemes ilyen árnyékolót választani.

A műanyag redőny, amellett, hogy kényelmesebb, védettebb, komfortosabb ingatlant tud biztosítani, nem igényel szinte semmilyen karbantartást. A modern változatok már egy gombnyomásra mozgásba jönnek, be vannak biztosítva vihar és elakadás ellen is. Érdemes velük számolni hosszú távon is, ha megbízható árnyékolót keres valaki!A műanyag ablakok ára megtérülő befektetés!

műanyag ablakok

műanyag ablakok beszerelése most igazán megéri, hiszen cégünk szuper áron, rövid szállítási határidővel, garanciával vállalja a feladatot.

A szakemberek évek óta hangsúlyozzák, hogy a régi, elöregedett nyílászárók nagyon lerontják egy lakás hőszigetelését, ezért mindenképp érdemes őket korszerű műanyag ablakokra cserélni. Sajnos sokan azért nem vágnak bele ebbe a projektbe, mert úgy gondolják, hogy az új nyílászárók nagyon drágák és biztosan nem éri meg annyi pénzt befektetni. Pedig az igazság az, hogy az új műanyag ablakok ára hosszú távon megtérülő befektetést jelent, ráadásul rengeteg előnnyel járnak, amikről nem érdemes lemondani. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy miért is éri meg a váltás! 

A modern nyílászárók legfontosabb előnye a jó hőszigetelés. Ennek köszönhetően egyrészt kellemesebb lesz a belső hőmérséklet, másrészt viszont télen kevesebbet kell fűteni és nyáron sem kell annyiszor bekapcsolni a klímát. Így rengeteget lehet spórolni, ezért a műanyag ablakok ára hosszú távon számolva valóban megtérül. Azon túl, hogy a lakás kellemesebb hőmérsékletűvé és huzatmentessé válik, a műanyag ablakok jó hangszigetelését is érdemes megemlíteni. Hatékonyabban képesek megszűrni az utca zaját, mint a régebbi típusok, ezért több szempontból is növelik otthonunk komfortját. 

A kevesebb energia felhasználásának köszönhetően a műanyag ablakok környezetvédelmi szempontból is előnyösek, hiszen az energiapazarlás jelentősen hozzájárul a globális felmelegedéshez. A modern nyílászárók újrahasznosíthatóak és az élettartamuk is hosszú, így nem növelik a keletkező hulladék mennyiségét sem. Az áruk ugyanakkor elérhető, ezért mindenképp megéri a váltás! 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne bővebb információt kérni szolgáltatásainkról, keressen minket bizalommal! A termékek biztosításán túl vállaljuk a műanyag ablakok beszerelését is, méghozzá kedvező áron és garanciával! A részletekért és pontos árajánlatunkért forduljon hozzánk a honlapunkon megadott elérhetőségeinken akár még ma, hogy mielőbb kiélvezhesse az új nyílászárók előnyeit! 
Bejárati ajtók színes választéka várja!

ejárati ajtó

Ismeri azt az érzést, amikor egy folyosón sétál végig, ahol egymást követik a pontosan egyforma ajtók? Az ember úgy érzi, hogy egy végtelen labirintusba tévedt, minden ugyanolyan jellegtelen, unalmas és fantáziátlan. Egy bejárati ajtó lehet ilyen, de lehet jóval egyedibb is.

A bejárati ajtó kiválasztására sokan csupán a biztonság és az ár-érték arány szempontjából szánnak időt. Ez nagy hiba, mert a külső is ugyanolyan fontos egy bejárati ajtó esetében, mint az, hogy mennyire tud megbízható lenni. Azok, akik szeretik már a bejárati ajtóknál elkezdeni meghatározni az otthonuk stílusát, jó helyen járnak, ha nálunk válogatnak!

A termék választékunkban rengeteg, kitűnő minőségű ajtó található, de a kínálat egy másik részről is lélegzetelállító. Az általunk forgalmazott bejárati ajtók külsejüket tekintve is látványosak, nem csak a teljesítményük meggyőző. Igen, egy bejárati ajtó is lehet magával ragadó, különösen akkor, ha úgy néz ki, mint a mi nyílászáróink egyike. A kínálatunkban szereplő ajtók látványos ajtóbetétekkel és gazdag színvilággal készülnek. Búcsút mondhat az egyszerű barna vagy a komor fekete, a szende fehér ajtóknak, mert ennél jóval pazarabb bejárati ajtók várnak Önre!

Az ajtóbetétek többféle változatban készülnek, egyrészt lehetnek HPL, másrészt pedig lehetnek vákuumformázott ajtóbetétek is. Az ajtó felületének egyhangúságát üvegbetét töri meg, ami mozgalmasabb és izgalmasabb nyílászárót hoz létre. A bejárati ajtókon kialakított üvegbetét formában, méretben, stílusban is meghatározó, lehet színes, mintás vagy egyszerű is. Az biztos, hogy dekoratív, feltűnő és egyedi, emellett pedig világosabb előteret is tud létrehozni.

A bejárati ajtó árnyalatai, színei is teret engednek a fantáziának, engedjen neki és legyen merész! Lakások, családi házak bejárataihoz egyaránt ajánljuk termékeinket, de akár üzletek, rendelők, irodák számára is van megfelelő és az igényekhez illő, stílusos bejárati ajtónk! A bejárati ajtó árakról tájékozódjon megadott elérhetőségeink egyikén!A bejárati ajtót és a beépítést is egy cégtől rendelje!

ejárati ajtó

Egy ingatlan alapvető kiegészítőit alkotják a nyílászárók. Az ablakok, beltéri ajtók, na és a bejárati ajtó is ide tartozik. A bejárati ajtó egyike azoknak a kiegészítőknek, amiket az elsők között szerelnek be, illetve a szükséges cserét késlekedés nélkül bonyolítják le.

A bejárati ajtó olyan eleme az ingatlannak, ami fontos funkcióval bír. Ez a nyílászáró megakadályozza, hogy a lakásba, házba hívatlan vendégek lépjenek, illetve a betörőknek is útját állja. Mivel ilyen fontos szerepet tölt be, értelemszerűen jóval erősebb, sokoldalúbb, mint egy szimpla szoba ajtó.

A bejárati ajtók alapanyag és kiegészítői is a minőség és a megbízhatóság, az időtállóság, na és a dekorativitás jegyében készülnek. Mindenki ki tudja választani, hogy melyik típus felel meg az igényeinek, illik legjobban az otthona stílusához és melyiknek fér bele az ára a pénztárca által szabott keretekbe.

A bejárati ajtó önmagában azonban mit sem ér, mert a bejárati ajtó beépítésének is legalább akkora szerepe van abban, hogy a nyílászáró az előzetes elvárásoknak meg tudjon felelni. A szakszerű beépítés szavatolja, hogy a nyílászáró maximálisan tudjon teljesíteni, minden tulajdonságát ki lehessen használni, valamint azt is, hogy időtálló tudjon maradni.

Amennyiben új bejárati ajtóra van szüksége, keressen minket bizalommal! A cégünk a Hevestherm termékeit forgalmazza és a márkát képviseli fő tevékenységként, de ezen kívül egyéb, nyílászárókkal kapcsolatos szolgáltatásokat is kínál az ügyfeleknek. Tőlünk nem csupán az új ajtót tudja megvásárolni, de ránk bízhatja a bejárati ajtó beépítését is.

Előnyös megoldás a vásárlást és a beépítést is ugyanannál a cégnél bonyolítani, hiszen ezzel időt és pénzt takaríthat meg a bejárati ajtó árán és beszerelésén. A megrendelés gyorsabban elkészül, mert nem kell két helyen egyeztetnie és a minőség is ugyanolyan lesz. Ne bízza a véletlenre az otthona védelmét és csakis színvonalas termékeket, illetve profi csapatot válasszon!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését termékeink, szolgáltatásaink iránt, kérjen árajánlatot kollégáinktól!

SmartSlide tolóajtó: hatalmas üvegfelület, könnyű mozgathatóság

SmartSlide tolóajtó

A terasz és a lakás közötti átjárhatóságot többféle módon is meg lehet oldani, ám a tolóajtó a lehető legjobb megoldás, még abban az esetben is, ha hagyományos változatát építtetjük be - ennek ugyanis akad egy komoly hátránya: nehezen mozgatható. A SmartSlide tolóajtó azonban ezt a problémát is kiküszöböli, mégpedig a speciális kialakításának köszönhetően.

A SmartSlide tolóajtó rendszer könnyű mozgathatósága két pilléren nyugszik: az ajtó kis tömegén és a görgő-sín együttesén. A SmartSlide tolóajtó súlya a hagyományos típusokhoz képest lényegesen alacsonyabb, ami már magában is megkönnyíti a mozgatását, a görgők és a vezetősínek azonban ezt még képesek fokozni. Alul és felül egyaránt megtalálható a vezetősín-rendszer, ami szinte súlytalanná teszi az ajtót, amit így akár egy ujjal is lehetséges mozgatni.

Amennyiben a terasz esetében is szeretné a legkorszerűbb nyílászáró-rendszert beépíttetni, válassza a SmartSlide tolóajtót! Ha kérdése lenne, vagy rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Ügyfél vélemények:

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

telefonszám06-28/631-212 06-20/395-74-60
nyílászárók

Elérhetõségek
Telefon:06-28/631-212, 06-20/395-74-60
E-mail: verestherm2004@gmail.com