Garancia

Garancia

Ablakcsere garanciával! Minőségi munka jó áron!

ablakcsere garanciával

Az ablakcsere garanciával éri meg a legjobban! A nyílászárók cseréjét megbízható cégtől vegye igénybe és nem fog csalódni!

Az ablakok és ajtók, minden nyílászáró állandó használatnak van kitéve. Egy nyílászárót mozgatnak, nyitnak, csuknak, a frontokon még az időjárásnak is ki van téve. Az alapanyag és a minőség is befolyásolja, hogy egy nyílászáró élettartama meddig terjed, természetesen a használat szintén hatással van az állapotára. Előbb vagy utóbb eljön az ideje a cserének, a felújításnak. Mielőtt szakembert bíz meg ezzel a feladattal, olyat válasszon, aki garanciát is vállal!

Az ablakcsere garanciával és az ajtócsere garanciával az ingatlan tulajdonosának a legelőnyösebb választás. A garancia nem más, mint a jótállás, azt jelenti, hogy a gyártó, illetve a beszerelést végző cég meghatározza a termék és a munka szavatossági idejét. Egy garancia ideje nem mindenhol ugyanannyi időt jelent. Az ablakcsere garanciával vagy az ajtócsere garanciával biztosítja a megrendelőnek azt, hogy a garancia ideje alatt díjmentesen kijavítsák a nyílászáró esetleges hibáit.

Az ajtó-vagy az ablakcsere garanciával csakis akkor vehető igénybe, ha a javítást a nyílászáró hibája miatt kell elvégezni. Ez azt jelenti, hogy a rendeltetésszerű használat során bekövetkező hibák javítására terjed ki a javítás. A szakember nem köteles a garanciális javítást vagy cserét elvégezni, ha a megrendelő okozta a nyílászáróban a hibát. Egy garancia ideje általában 3-5 évre terjed ki, de vannak 10 éves periódusok is, ha jótállásról van szó. Nem mindegy, hogy a garancia elszíneződésre vagy az időjárás okozta elváltozásokra vonatkozik.

Amennyiben felújítást szeretne elvégeztetni az ingatlanán, korszerűsíteni szeretne vagy eladás előtt növelni az ingatlan értékét, az ajtó-és ablakcsere garanciával a megoldás! Keressen minket bizalommal, rendelje meg a nyílászáró cserét a veresegyházi cégünktől! A munkánkkal egyre több ügyfelünk maximálisan elégedett, ezt tükrözik a pozitív visszajelzések is. Kérjen gyors árajánlatot és hamarosan elvégezzük az ajtók, ablakok cseréjét garanciával!Ügyfél vélemények:

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás, 06-28/631-212 06-20/395-74-60
 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás,

Elérhetõségek
Telefon:06-28/631-212, 06-20/395-74-60
E-mail: verestherm2004@gmail.com