Házhozszállítás

Házhozszállítás

Ajtó házhozszállítás a Veres-Thermtől!

ajtó házhozszállítás

Az ajtó házhozszállítás minden megrendelőnknek elérhető szolgáltatásunk! Az ajtók mellett az ablakok házhozszállítása is legyen a mi dolgunk!

A vásárlás ma már nem követeli meg a tényleges jelenlétet. Szinte bármi a miénk lehet, akár több ezer kilométer távolságból. A kiszemelt termék megvásárlásához már nem kell elutazni oda, ahol a terméket eladásra kínálják, mert egyszerűen meg lehet vásárolni az online térben is. Az online vásárláshoz viszont szükség van bizonyos szolgáltatásokra, mint amilyen a házhozszállítás. A szállítással a megvásárolt áru eljut a vásárlóhoz. Egy újabb dolog, ami miatt ki sem kell lépni az ajtón!

A cégünk által forgalmazott márkás nyílászárókat szintén meg tudja vásárolni ajánlatkérés útján. A kiválasztott ajtót vagy ablakot házhoz visszük a vásárlóinknak. Az ajtó házhozszállítás minden vásárló számára igénybe vehető szolgáltatásunk.

Az ajtó házhozszállítás és az ablak kiszállítás is a megrendelést, illetve a vásárlást követően történik. A vásárlás előtt még kettő dolgot kell elintézni. Az egyik az ajánlatkérés, a másik pedig a helyszíni felmérés. Mielőtt megszületne a döntés, a szakemberek mérései és tanácsai alapján meg kell határozni, hogy milyen nyílászáró illik pontosan az ingatlanhoz és persze a vásárló igényeihez is.

Az ajtó házhozszállítás csak ezután következik, ha már minden, lényeges kérdést rendeztek. Az ajtó házhozszállítás vagy éppen az ablak házhozszállítás szolgáltatása sem fog csalódást okozni az ügyfeleinknek. A cégünk Veresegyházán található, innen szállítjuk a Hevestherm nyílászárókat az előzetesen egyeztetett címekre! A kiszállítást az ehhez szükséges, megbízható gépparkkal és gyakorlott munkatársak közreműködésével végezzük el. Az előzetesen megadott időintervallumon belül maradunk és nem késünk a megbeszélt határidőkkel. Az ajtót házhozszállítjuk épségben és a helyszínen azonnal be is szereljük, illetve beállítjuk.

Keressen minket bizalommal színvonalas és ár-érték arányban kiváló nyílászárók megvásárlásával kapcsolatban!Ügyfél vélemények:

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

telefonszám06-28/631-212 06-20/395-74-60
nyílászárók

Elérhetõségek
Telefon:06-28/631-212, 06-20/395-74-60
E-mail: verestherm2004@gmail.com