Műanyag nyílászárók

PROSPEKTUSOK

Műanyag nyílászárók

A műanyag nyílászárókkal, alacsonyabb fűtésszámla jár együtt

műanyag nyílászáró

Egyre magasabbak a gázárak, egyre drágább a a fűtés. Tudta, hogy az új műanyag nyílászárók használatával hatékonyan tud spórolni?

A házak és lakások havi költségeit súlyosan meg tudja terhelni a téli fűtésszámla. Az energiaárak nem lesznek alacsonyabbak, sőt, magasabbak, mint valaha. Több megoldás is kínálkozik a fűtésre elhasznált energia csökkentésére és ezzel párhuzamosan a költségek visszaszorítására.

Tisztában kell lenni azzal, hogy az ingatlan állapota sokat számít, ha a hatékony fűtésről van szó. Konkrétabban a szigetelés és a nyílászárók megléte, állapota és teljesítménye az, ami a leginkább befolyásolja a fűtésre szánt energia mennyiségét. A korszerű hőszigetelés és a jól működő ablakok megléte elengedhetetlen ahhoz, hogy megakadályozza a fűtési energia elszökését. 

A műanyag nyílászárók szakszerűen beépített és modern változatban képesek olyan teljesítményre, hogy az támogatja az energiamegtakarítást. Ne számolgassa havonta a gázszámla alakulását, egyre növekvő bosszúsággal, helyette spóroljon hatékonyabban!

A műanyag nyílászárókról tudni fogja, hogy megfelelően szigetelnek, ha a közelükben állva nem érzi a téli levegő hidegét, illetve a légmozgást. A régi, illetve rossz állapotú ablakok lecserélésével komoly mértékű energiaspórolást lehet elérni. Minél rosszabb volt az ablak, annál többet lehet spórolni az új műanyag ablakokkal, akár 50%-kal kevesebb fűtési energiát is meg tud takarítani.

Az energiahatékony műanyag nyílászárók tulajdonságai közé tartozik a több rétegű, hőszigetelt üveg, a tartós alapanyag, a korszerű tok is. Egy ilyen ablak a szobában tartja a fűtés melegét. A fűtési szezon már itt van a nyakunkon, ilyenkor megnőnek a havi kiadások. Azzal nem fog spórolni, ha a szükséges feladatokat mindig csak halogatja. Áldozzon pénzt arra, hogy az ingatlanát energiatakarékosabbá és komfortosabbá tudja tenni és ezzel hosszú távon spóroljon a költségein! A termékeinkkel meg fogja tudni valósítani ezeket a célokat. Érdeklődjön a megadott elérhetőségeink egyikén!

elérhetőségünkön!Ügyfél vélemények:

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás, 06-28/631-212
 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás,