Redőnyök

Redőnyök

Redőnyök műanyagból és alumíniumból! Már csak választani kell!

redőny

Egy új redőny megvásárlása mindig jó befektetés. Milyen típusú és alapanyagú árnyékolót válasszon? Segítünk ebben a fontos döntésben!

Egy új redőnyt ki tud választani az alapján, hogy milyen módon mozgatható, de az is lényeges, hogy milyen alapanyagból készül az új árnyékoló. Három, különböző típust tudunk megkülönböztetni, ha redőnyökről és alapanyagokról van szó. A fa redőny a legrégebbi típus, hiszen a természetes alapanyag már jelen volt korábban is az árnyékológyártásban. A fát követték a mesterséges alapanyagok és megjelent a műanyag redőny, majd pedig az alumínium redőny is. A két alapanyag között vannak alapvető különbségek, árban és tulajdonságokban is. Nem szükséges lényegi különbséget tenni a két redőny között, de tény, hogy az alumínium rendelkezik a legjobb lehetőségekkel ahhoz, hogy hosszú élettartamú és biztonságos árnyékoló készüljön belőle.

A műanyag redőny egy megfizethető árnyékoló, amivel elégedett lesz hosszú távon is a tulajdonosa. Jó ár-érték aránnyal rendelkezik, ezért ez az árnyékoló azoknak is jó választás, akik reális árat szeretnének költeni egy árnyékolóra. A műanyag és az alumínium is több színben elérhető, motoros és kézzel mozgatható változatban is készül. Az alumíniumból készült redőny jelenti a maximális biztonságot, ezen felül strapabíró is. A műanyag és az alumínium árnyékoló is nagyszerű hangszigetelésre, hőszigetelésre és betörésvédelemre képes, ha ügyel arra, hogy modern redőnyt vásároljon jó nevű gyártótól. Forduljon hozzánk bizalommal és válogasson márkás termékeinkből, a felmérést és a beszerelést pedig bízza a csapatunkra!

Egy felújítás jó alkalom arra, hogy megtörténjen az olyan projekt is, mint amilyen az árnyékolócsere. Garantáltan elégedett lesz az új árnyékolókkal, ha olyan terméket választ, mint a mi termék választékunkban kapható árnyékolástechnikai berendezések! A szolgáltatásaink megrendeléséről tájékozódjon a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egykén! Várjuk megkeresését, kezdődjön minél hamarabb az árnyékolócsere!Ügyfél vélemények:

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás, 06-28/631-212
 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás,

Elérhetõségek
Telefon:+3628 631 212
E-mail: verestherm@t-online.hu