Rólunk

Bemutatkozás

Elsősorban a Hevestherm (a műanyag Aluplast és Salamander 5, 6, illetve 7 kamrás, valamint az alumínium WICONA) termékeit értékesítjük, mint a gyár hivatalos márkaképviselete. Ezen kívül foglalkozunk még borovi és meranti fa nyílászárókkal. Az általunk forgalmazott nyílászáró rendszerek rendelkeznek ISO, ÉMI és MABISZ minősítéseivel. 2004-ben tovább bővült a termék skálánk minőségi fa beltéri ajtókkal.

Másik termék családunk az árnyékolástechnikai rendszerek, melyekbe beletartoznak a beépíthető tokos, a ráépíthető tokos és az elé építhető külső tokos műanyag, illetve alumínium redőnyök, valamint szúnyoghálók. Ezen kívül szalagfüggönyök széles választéka, különböző mintájú és minőségű, mechanikus és teljesen automatizált napellenzők is.

Kezdetben fő profilunkat a családi házak kivitelezése jelentette. A következő évben már társasházak és intézmények komplett nyílászáróinak beépítését és cseréjét is végeztük. Ennek eredményeképpen cégünket 2004. év végén a Hevestherm kitüntette a "A legdinamikusabban fejlődő viszonteladó" címmel.

Ügyfeleink részére teljes körű szolgáltatást nyújtunk, felméréstől a beépítési munkálatokig (bontással is), ingyenes árajánlat készítéssel, szaktanácsadással és az általunk elvégzett munkákra garanciával.

Fennállásunk óta számos építőipari céggel kerültünk partneri viszonyba. Beszállítói vagyunk ma is több beruházásnak. Partnereink felismerték, hogy a szakmai hozzáértés mellett pontos szállításokkal és rugalmas, a pillanatnyi igényt is kielégítő hozzáállásunkkal olyan partnerre találtak, akivel lehet és érdemes együtt dolgozni.

Szolgáltatások

Tekintse meg szolgáltatásaink listáját! Nálunk garantáltan megtalálja amit keres.

Komplett kivitelezés lebonyolítása

Komplett kivitelezés lebonyolítása

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Garancia

Garancia

Típustól független szervízszolgáltatás

Típustól független szervízszolgáltatás

Zárszerkezet, vasalat javítás, csere

Zárszerkezet, vasalat javítás, csere

Üvegcsere, törés vagy rossz hőszigetelésű K = 2,8 W/m2K esetén

Üvegcsere, törés vagy rossz hőszigetelésű K = 2,8 W/m2K esetén

Ügyfél vélemények:

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

telefonszám06-28/631-212 06-20/395-74-60
nyílászárók

Elérhetõségek
Telefon:06-28/631-212, 06-20/395-74-60
E-mail: verestherm2004@gmail.com