Szolgáltatások

Szolgáltatások

Tekintse meg szolgáltatásaink listáját! Nálunk garantáltan megtalálja amit keres.

Az ablakcsere menete

ablakcsere

Az ablakcsere képes megváltoztatni egy lakás élhetőségét, és persze a benne élők életszínvonalát is növeli. Fontos azonban, hogy szakszerűen legyen elvégezve, hiszen a hibák miatt lehet, hogy még rosszabb lesz a helyzet, mint az ablakcsere előtt.

Az ablakcsere a régi nyílászárók kiszerelésével kezdődik. Az új ablakot tökéletesen függőleges állásban kell rögzíteni, majd a körülötte maradó réseket ki kell tölteni, amit általában PUR habbal oldanak meg. Természetesen az is előfordul, hogy az új ablakot a régi tokjába helyezik el, mert így megspórolható a bontás és az azzal járó felfordulás, ráadásul így nem csak gyorsabb, de olcsóbb is lesz az ablakcsere. Lényeges a méretpontosság, ezért az előzetes felmérésnél elengedhetetlen a szakemberek részvétele.

Amennyiben szeretne ablakcserét, forduljon hozzánk bizalommal! Nálunk nem csupán az új ablakokat tudja beszerezni, de a beépítésüket is ránk bízhatja! Ha kérdése van, vagy megrendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Ügyfél vélemények:

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

telefonszám06-28/631-212 06-20/395-74-60
nyílászárók

Elérhetõségek
Telefon:06-28/631-212, 06-20/395-74-60
E-mail: verestherm2004@gmail.com