Termékeink

PROSPEKTUSOK

Tanúsítványok

Tipusvizsgálati Bizonyítvány Optima76

AERECO szellőzők ÉMI

Megrendelő lap

Hevestherm használati és karbantartási útmutató

SmartSlide tolóajtóval napfényesebb otthonban ébredhet!

Szívesen kihasználná a terasz vagy az erkély adottságait és napfényben fürdő szobát alakítana ki? A SmartSlide tolóajtókkal ez a terv egyszerűbben megvalósítható, mint azt gondolná.

Az nem elég, ha az erkély vagy terasz kedvező tájolással rendelkezik, hiszen ez még nem garantálja a ragyogóan fényes szobákat. Törekedjen arra, hogy lehetőség szerint semmi ne fogja el a napsugarak útját. A széles és egybefüggő üvegfelületek ezt meg tudják valósítani.

Ne elégedjen meg egy szimpla ablakkal, hanem gondolkodjon nagyban, szereltessen be toló ajtót! A SmartSlide tolóajtókban nem fog csalódni, ezt garantálhatjuk! Minden eddiginél simább mozgás és valódi kényelem jellemzi ezeket a nyílászárókat. A SmartSlide tolóajtókat annak szellemében tervezték, hogyan lehetne még jobban kiküszöbölni ennek a típusú nyílászárónak a hátrányait. Az eredmény egy könnyedén kezelhető és megbízhatóan működő, légiesen könnyű tolóajtó, ami napfényesebb szobákat teremt.

A SmartSlide tolóajtóval kompromisszumok nélkül alakíthat ki olyan otthont, amilyet mindig is szeretett volna. A tolóajtó utat nyit a kertre vagy az erkélyre, ahol élvezheti a kilátást, a szabad levegőt, de zárt ajtók mögött sem kell lemondania a kellemes környezetről. Ébredjen reggel napsugarakra és este is élvezze a világosabb szobákat!

A SmartSlide tolóajtó a tolóajtók legújabb generációjának egyik sokoldalú és kiemelkedően teljesítő képviselője, ami szinte már magától záródik, az önbehúzó zárómechanizmusnak köszönhetően. Egy ilyen nyílászáró beszereltetését követően nem kell a huzattól vagy a beszivárgó víztől tartani, mert a korszerű kivitelezés ezt megakadályozza. Kizárólag a napfény jut be a szobába, ezt garantáljuk!

Keresse bizalommal a cégünket, amennyiben a SmartSlide tolóajtók segítségével átalakításokat szeretne megvalósítani! A weboldalunkon feltüntetett elérhetőségek egyikén tud kapcsolatba lépni kollégáinkkal. Szívesen megosztunk Önnek további információkat is a smart tolóajtókról és közreműködünk abban, hogy egy komfortosabb, napfényesebb otthont tudjon létrehozni!

SmartSlide tolóajtókkal kompromisszumok nélkül használhat nagy üvegfelületeket!

SmartSlide tolóajtók

Napfényben fürdő, világos szobára vágyik? Ehhez óriási ablakokra van szükség, hogy a lehető legnagyobb felületen tudják a nyílászárók beengedni a fényt. Ha már ablak, akkor miért ne lehetne üvegajtó, ami utat nyit a kertre vagy a teraszra? A tolóajtóknak és a széles üvegfelületeknek megvannak a maguk határai, ezért gyakran szembesülnek azzal a megrendelők, hogy a gyönyörű kilátás és a beáramló napfény kompromisszumokkal is tud járni.

A SmartSlide tolóajtók használatával elfelejtheti ezeket a kompromisszumokat! A következő sorokban röviden bemutatjuk Önnek, hogy miért jelentik a SmartSlide tolóajtók a legjobb választást, ha új, nagy felületű nyílászárókat szeretne beszereltetni. A végén Ön is be fogja látni, hogy nem is dönthetne ennél jobban.

A SmartSlide tolóajtó több tulajdonságában is különbözik az eddig a piacon kapható ilyen típusú nyílászáróktól. A nagy méret ellenére a smart tolóajtó nagyon könnyedén mozog és ezzel párhuzamosan minden erőfeszítés nélkül is mozgatható. Nincs elakadás vagy hirtelen lendülettel odacsapott tolóajtó. A nagy felületű nyílászáró halkan és egy mozdulattal nyitható és zárható, köszönhetően a modern szerkezetnek. A SmartSlide tolóajtókhoz kapcsolódó innovatív megoldások itt még nem érnek véget.

Az általunk forgalmazott tolóajtó a nagy felületek és az impozáns méretek ellenére kiválóan szigetel is. Ennek köszönhetően a szobában tartózkodók komfortérzete is megmarad és az ingatlan is energiapazarlás nélkül tud működni. Az általunk forgalmazott nyílászáró igazán forradalmi változásokat hoz a tolóajtók világába és átfogalmazza azt, amit eddig tudtunk az ilyen kategóriájú tolóajtókról.

Amennyiben a SmartSlide tolóajtók felkeltették az érdeklődését, ne késlekedjen és kérjen egyedi árajánlatot az általunk forgalmazott nyílászárókra! A kollégáink a honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén fogadják a megkeresését és ajánlatot adnak rövid időn belül. A SmartSlide tolóajtók használatával hosszú távon elégedett lesz Ön is, ezt garantálni tudjuk!

A garázskapuk kiválasztásáról bővebben

alumínium redőnyök

Minden autótulajdonos szeretné biztonságban tudni a járművét. Szerencsére ehhez ma már számtalan megoldás áll rendelkezésünkre, amiből mindenki kiválaszthatja a neki szimpatikusat. Érdemes jól átgondolni azt is, hogy milyen riasztórendszert alkalmazunk, de emellett nem szabad megfeledkezni az autó első számú védelméről sem, amit a garázskapu biztosít.

Azok a gépjármű tulajdonosok, akik saját garázsban tudnak parkolni, már némileg nagyobb biztonságban tudhatják az autójukat, azonban így is fontos, hogy a megfelelő garázskaput válasszuk. Egy masszív termék általában már ránézésre is eltántorítja a bűnözőket, hiszen nem szívesen kockáztatnak, ha úgy gondolják, hogy sok időt venne igénybe a bejutás, ráadásul még zajjal is járna.

Fontos, hogy ne kizárólag a garázskapu árát vegyük figyelembe vásárláskor, mert az olcsóbb termékek általában kevésbé strapabíróak, könnyebben feltörhetőek. Sokkal inkább érdemes az ár-érték arányt figyelni, ugyanis lehet, hogy egy kicsivel drágábban már olyan garázskaput vásárolhatunk, ami jó hőszigeteléssel is rendelkezik és ez sok szempontból hasznos tulajdonság. Gyakori, hogy a garázst nem csak az autó parkolására használjuk, hanem itt tároljuk a kerti szerszámokat, gépeket, télen itt teleltetjük a növényeket, sőt, akár barkácsolásra is tökéletes lehet a helyiség. Ilyen esetekben fontos a kellemes belső hőmérséklet megőrzése, amihez elengedhetetlen, hogy a garázskapu jól szigetelt legyen. Amennyiben a helyiség fűtött is, akkor ráadásul sokat spórolhatunk, ha a nyílászárón át nem tud kiszökni a meleg. Egy magas minőségű garázskapu ára megtérülő befektetés, ezért érdemes megbízható céghez fordulni érte.

Ha pont ilyet keres, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis tőlünk kiváló ár-érték arányban vásárolhat garázskaput! Bővebb tájékoztatásért forduljon bizalommal munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén, ők szívesen válaszolnak minden kérdésére! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb élvezhesse az új garázskapu nyújtotta előnyöket!

Műanyag ajtók: könnyed elegancia és hosszú élettartam!

alumínium redőnyök

Lakásfelújításba kezdett? Vagy éppenséggel még most épül álmai otthona? Ha hosszas keresgélés után sem találta meg a tökéletes nyílászárókat, forduljon bizalommal cégünkhöz, és válassza az általunk kínált műanyag ajtókat!

Ön is roppant fontos szempontnak tartja a hővédelmet, a zajvédelmet, illetve betörésvédelmet? Éppen ezért az új műanyag ajtót már ezen szempontok mentén választaná ki? A Hevestherm termékeiben nem csalódhat, mi pedig pontosan ezeket értékesítjük, mint a gyár hivatalos márkaképviselete.

Válasszon Ön is az otthonához olyan bejárati műanyag ajtót, amelyet a könnyed elegancia, a hosszú élettartam, a stabilitás, a színtartóság, valamint a kitűnő biztonsági tulajdonság jellemez. Ráadásul ha minket választ, és tőlünk szerzi be az új műanyag ajtókat, kiváló ár-érték arányban juthat hozzá a nyílászárókhoz.

Döntsön mellettünk, hiszen velünk garantált a rövid szállítási határidő, ráadásul az értékesítésen túl még a beépítésnél is számíthat professzionális szolgáltatásunkra! A műanyag ajtókhoz a legkülönfélébb tömör és üveges ajtóbetétek választhatóak, miközben az elérhető ajtóbetétek színválasztéka is roppant széles skálán mozog. Éppen ezért a változatos betétek az ajtókat egyszerűen a lakás impozáns díszévé varázsolják. Választékunkban garantáltan megtalálhatja azt az ajtót, amit tökéletesen passzol majd az otthona stílusához!

Nem árulunk zsákbamacskát: az általunk kínált műanyag ajtókra, illetve munkánkra garanciát vállalunk. Mindez azt jelenti, hogy a magas minőséghez méltó garanciális feltételeket biztosítjuk megrendelőinknek. A betétek repedésére és elhajlására öt, míg a betétek elszíneződésére tíz év garanciát vállalunk.

Felkeltettük érdeklődését? Bátra vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, keressen minket kérdéseivel, kéréseivel! Weboldalunkon ezentúl még többet megtudhat szolgáltatásainkról, illetve megtekintheti referenciáinkat is. Legyen Ön a következő elégedett ügyfelünk, kérje ajánlatunkat az új műanyag ajtóhoz!

Az alumínium redőnyök: hosszú távú megbízhatóság az árnyékolásban!

alumínium redőnyök

A nyílászárók leggyakoribb kiegészítőjeként a redőnyöket szokták beépíteni és használni. Ezekből a komoly, kültéri árnyékolókból is többféle van, mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai is. Választhatunk például alumínium redőnyöket is, amik már egy fejlettebb változatot képviselnek a redőnyök, illetve árnyékolók világában.

Az alumínium redőnyöket egy magasabb árkategóriába sorolhatjuk, hiszen az alapanyaguk is jóval erősebb és ellenállóbb, például a műanyaggal szemben. Azok számára ajánlott az alumínium redőnyöket választani, építkezés vagy felújítás alkalmával, akik valóban hosszú távra terveznek. Az alumínium kiválóan ellenáll és kitart az időjárással szemben ugyanúgy, mint például a betörőkkel is. Mindkettő egyformán fontos manapság, ezért van szükség az olyan sokoldalú árnyékolókra, mint amilyen az alumínium redőny.

Az alumínium redőnyök egyszerre nyújtanak tökéletes komfort érzetet és maximális biztonságot is. Nem fakítja felületüket a napfény, nem korhasztja az eső és nem marcangolja a szél vagy a jégeső. A szigetelésben is verhetetlen, kiszűri a zavaró hangokat és a téli hidegben megtartja a fűtés melegét. A pozitív tulajdonságok nem merülnek ki az alumínium redőnyök tudásában, hanem a külsejükre is vonatkoznak. Rendkívül széles színválasztékban készülnek, ennek köszönhetően pedig az ingatlan külsejét is szebbé, egyedibbé varázsolják, nem kell megelégedni a szürke, barna, fehér árnyalatokkal. Amennyiben méretre készült árnyékolóra van szüksége, mert a standard méretek nem felelnek meg az igényeinek, akkor sem fog csalódni az alumínium redőnyökben, amiket akár szúnyoghálóval is lehet kombinálni!

Az alumínium redőnyök mellett döntött? Válasszon minőséget ezekből az árnyékolókból és ne érje be a silányabb változattal! Forduljon hozzánk bizalommal és válogasson az általunk forgalmazott alumínium redőnyökből, amiket kiváló ár-érték arányban kínálunk az érdeklődőknek! Több információért lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink valamelyikén!

A műanyag redőnyök előnyeiről röviden

műanyag redőnyök

Napjainkban már szinte mondhatjuk, hogy a csapból is az folyik, hogy mennyire fontos az ingatlanok megfelelő szigetelése. És itt nem elég, ha gondoskodunk a homlokzat szigeteléséről, a nyílászárók legalább ugyanolyan fontos szereppel bírnak. Sajnos az ablakcsere árától sokan megijednek, ám nem kell elkeseredni, mert a jóval kedvezőbb áron elérhető műanyag redőnyök nagyszerű hőszigetelő képességgel rendelkeznek, ezért nagyon jó hatással vannak a belső hőmérsékletre.

A műanyag redőnyök használata hidegben és melegben is ajánlott. Leengedett állapotban egy plusz hőszigetelő réteget jelentenek az ablakok előtt, aminek köszönhetően télen nem hűl ki annyira, nyáron pedig nem melegszik fel olyan könnyen az ingatlan. A műanyag redőny visszaveri a perzselő napsütést, ezzel is megelőzve az otthoni forróságot. Az árnyékoló a hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően segít a spórolásban is, hiszen nem kell annyit fűteni, és kevesebbszer lesz szükség a klíma bekapcsolására is. Ez környezetvédelmi szempontból is előnyös, hiszen a szakemberek szerint fontos az energiafelhasználás mérséklése.

A műanyag redőnyök további előnye, hogy nagyon egyszerűen használhatók. Könnyedén szabályozható velük, hogy mennyi fény jusson be a belső térbe, és megakadályozzák a kívülről való belátást is. Akár teljes sötétséget is varázsolhatunk velük pihenéshez, relaxáláshoz. A műanyag redőny kezelése könnyű, ezért bátran ajánljuk akár idősek részére is, hiszen a leengedése, felhúzása nem igényel erőkifejtést, ráadásul akár a motoros szabályozás is lehetséges. Ápolást, karbantartást nem igényel.

Sokan azért félnek a műanyag redőnytől, mert úgy gondolják, hogy könnyen letépi a szél, azonban ez tévedés. Arra érdemes figyelni, hogy erős szélben teljesen felhúzott vagy teljesen leengedett állapotban legyen, így nem jellemző, hogy kárt okozna benne.

Beltéri ajtók beépítéssel együtt!

beltéri ajtók beépítése

Lakásfelújítás során számtalan dolgot kell megvalósítani, amelyek legtöbbjéhez szakemberre is szükség van. Manapság azonban akár heteket is kell várni egy szakemberre – de nem nálunk! Cégünk minden termékét, így a beltéri ajtókat is beépítéssel együtt kínálja, vagyis a nálunk vásárolt termékeket a kiszállítás után közvetlenül be is építjük az új helyükre.

A beltéri ajtók beépítésében komoly tapasztalatra tettünk szert az évek során, így a végeredmény biztosan tökéletes lesz majd, ráadásul nem kell sokáig várnia arra, hogy elkészüljünk, mivel egy beltéri ajtó beépítése nem tart sokáig: szakembereink egy órán belül képesek elvégezni a munkát – természetesen ajtónként. Áraink kedvezőek, és tartalmazzák a szállítás, illetve a beépítés díját is!

Amennyiben kiváló minőségű nyílászárókat szeretne az otthonába, válasszon bennünket, és rendeljen tőlünk beltéri ajtókat beépítéssel! Ha kérdése lenne, vagy megrendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

A műanyag ablakok öt legfontosabb előnye

A műanyag ablakok rendkívül népszerűek lettek az utóbbi egy-két évtizedben, ami nem véletlen, hiszen számos előnnyel rendelkeznek. Ezek közül kiemelnénk most az öt legfontosabbat!

   1. A műanyag ablakok kiváló zaj- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Mind a tok, mind a többrétegű üvegezés gátolja a hőcserélődést, illetve elnyeli a hangrezgéseket, így a beltér hőmérséklete állandó, a zajszint pedig alacsony marad.
   2. Kiváló az ár-érték arányuk. Mivel az áruk kedvező, a későbbiekben pedig jelentős megtakarítást lehet velük elérni, megérik a befektetett pénzt.
   3. Egyszerű a karbantartásuk. Csupán egy nedves-tisztítószeres törlőrongyra van szükség, és a keret ragyog.
   4. Hosszú az élettartamuk. Egy műanyag ablak - minimális karbantartás mellett - évtizedekig problémamentesen működik és látja el a feladatát.
   5. A műanyag ablak 100%-ban újrahasznosítható!
Vásároljon Ön is műanyag ablakokat, hiszen megéri! Amennyiben kérdése lenne, vagy rendelni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Műanyag nyílászárók – miért érdemes váltani?

Sokan vannak, akik kitartanak a régi, fa ablakaik mellett, illetve csere esetén is inkább a fa mellett döntenek, mert idegenkednek a műanyag nyílászáróktól, pedig számos előnyük van, hátrányuk pedig gyakorlatilag nincs is.

Egy modern, műanyag nyílászáró tartósabb, mint a pár évtizede gyártott elődei. Manapság már nem csupán a kiváló minőségű alapanyagok számítanak, hanem a felületkezelés is, hiszen az UV sugárzás komoly károkat tudott okozni a régebbi, műanyag nyílászárókban. A legtöbb gyártó igencsak hosszú időt ad meg garanciaként, ez azonban a rendszeres karbantartás hatására könnyedén meghosszabbítható akár évtizedekkel is, aminek köszönhetően ezek a típusok a lehető legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek. A környezetvédelmi szempontok manapság egyre fontosabbak, és a műanyag ablakok ebben is az élen járnak, mind energiatakarékosság, mind újrahasznosíthatóság szempontjából.

Amennyiben meggyőztük, és szeretné lecserélni elöregedett ablakait modern, műanyag nyílászárókra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Ügyfél vélemények:

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

telefonszám06-28/631-212 06-20/395-74-60
nyílászárók

Elérhetõségek
Telefon:06-28/631-212, 06-20/395-74-60
E-mail: verestherm2004@gmail.com