Műanyag ablakok

PROSPEKTUSOK

Műanyag ablakok

A hidegnek nincs esélye a műanyag ablakok mellett

műanyag ablak veresegyház

Itt a tél, érthető, hogy szeretne mindent megtenni a melegebb szobákért. A műanyag ablakokkal is védekezhet a hideg ellen.

Amikor nincs megelégedve valamivel, Ön is igyekszik jobbat találni helyette, ugye? Az ablakokkal sincsen ez másképp. Azoknak az ablakoknak, amik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, szintén menniük kell. Az új ablakokba azonban csak akkor éri meg befektetni, ha többet tudnak az előző nyílászáróknál.

A műanyag ablak sokat tud, még a téli időjáráshoz is jó választás. Nem árt végigzongorázni, milyen szempontok alapján kell egy ilyen nyílászárót kiválasztani. Az ablak alapvető alapanyaga a műanyag és az üveg. Fontos ragaszkodni a minőségi műanyaghoz, ami bírja az igénybevételt, lehetőleg többszörös gumitömítést kapott és  az átlagosnál vastagabb ablakkeret készül belőle. Az ablak keretének ideális vastagsága 60-tól 90 mm-ig terjed, ami képes megtartani az üveg súlyát is.

A keret mellett az üveg is lehet rizikófaktor, könnyen bele lehet futni egy rosszabb minőségbe. A légkamrák száma mérvadó, természetesen minél több, annál jobb. Az erős műanyag ellenálló, a több légkamrás üvegnek pedig kiváló a hőszigetelő képessége. Egy ablak kaphat akár hat légkamrát is. Minél több a légkamrák száma, annál jobb az ablak k hőátbocsátási értéke. Ez az érték minél kisebb, annál több meleg marad a lakásban.

A megvásárolt ablakban, akármilyen megbízható is, még könnyen csalódhat, ha nem végezteti el rajta a téli beállítást is. Az ablak oldalán lévő, imbusz fejű csavarokat kell úgy átállítani, hogy jobban összehúzzák az ablak elemeit, így a szigetelés is hatékonyabb lesz. Erre a feladatra szakembert ajánlott felkérni.

A műanyag ablakot Veresegyházáról is be tudja szerezni. Miért vásároljon pont a mi nyílászáró kereskedésünktől új ablakot? Ahogyan a termékeink, úgy az áraink is eleget tudnak tenni a vásárlók igényeinek. Nem kell csak az árat nézve az olcsóbb mellett döntenie, lehet olyan nyílászárója, aminek az ára és a minősége is egyformán ideális. Rendeljen a mi árukészletünkből új ablakot!

Műanyag ablakok igényes nyílászárókat kereső vásárlóknak!

műanyag ablakok

műanyag ablakokkal nem tud rossz vásárt csinálni! Az ár nem minden, olcsóbban is kap megbízható nyílászárókat!

műanyag ablakban gondolkodó vásárlóknak ez a fajta nyílászáró sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Talán a műanyag nem mindenkiben kelt egyértelműen bizalmat, hiszen nem a legtartósabb alapanyagról van szó. Való igaz, hogy egy alumíniumból gyártott ablakkeret már jobban ki tudja állni az idő próbáját, de ennek a fajta nyílászárónak az ára is jóval borsosabb.

műanyag ablakokból is léteznek olyan típusok, amiknek a megvásárlása nem jelent minőségi kompromisszumot. Csupán szánni kell időt arra, hogy az aktuális piaci kínálatból a legjobbat találja meg a vásárló. Ajánljuk az Ön figyelmébe is a tőlünk megvásárolható műanyag ablakokat, amikről magabiztosan tudjuk kijelenteni, hogy nem átlagos nyílászárók. Ezek az ablakok kiváló minőségű műanyag alapanyagból készülnek, ami azt jelenti, hogy képesek felvenni akár az alumínium alapanyaggal is a versenyt. Azon kívül, hogy nem árt nekik a rendszeres igénybevétel, még az időjárással szemben is képesek hosszú távon kitartani. Ez azt jelenti, hogy az általunk értékesített és beszerelt műanyag ablakok nem fakulnak, repednek vagy színeződnek el napfény, nedvesség hatására sem. A műanyag ablakaink a Hevestherm Kft. innovatív gyártási folyamatainak eredményeként képviselik a magas minőséget. Az ablakokból készül hagyományos, szárnyas változat, de toló ablakok is elérhetőek a márka portfóliójában. 

műanyag ablak nem jelent alacsonyabb minőséget, ha jó helyen vásárol, modern nyalászárót! A mi műanyag ablakaink jól teljesítenek hosszú távon is, az áruk is megfizethető és sokféle igényhez tervezték az egyes modelleket.

A modern műanyag ablakok modelljeit megtalálja a mi katalógusainkban! A weboldalunkon minden információ az érdeklődők rendelkezésére áll, akik új nyílászárókat szeretnének vásárolni. Az általunk forgalmazott termékekről és az igénybe vehető szolgáltatásokról is tájékozódni tud, bármelyik, a honlapon szereplő elérhetőségünkön!Ügyfél vélemények:

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

telefonszám06-28/631-212 06-20/395-74-60
nyílászárók

Elérhetõségek
Telefon:06-28/631-212, 06-20/395-74-60
E-mail: verestherm2004@gmail.com